VVD Utrecht Dag, Zeist

Kapel in Zeist
Wikipedia/Michiel1972

Op 31 oktober 2015 van 12.00-18.00 uur (aansluitend op de Centrale Vergadering VVD Kamercentrale) vindt een heuse VVD Utrechtdag plaats. “TRIPLE P”: Partij, Provincie en Politiek, voor alle Utrechtse VVD-ers.

PROGRAMMA

10.00 - 12.00 uur

Centrale Vergadering VVD Kamercentrale

12.00 - 13.00 uur

Lunch / Bestuurderslunch

13.00 - 13.15 uur

Ontvangst door KC-voorzitter

13.15 - 14.15 uur

Workshop ronde I - Bijeenkomst Penningmeesters - Politieke agenda I - Partijstructuur

14.15 - 14.30 uur

Pauze

14.30 - 15.30 uur

Workshop ronde II - Bijeenkomst Secretarissen - Politieke agenda II - Communicatie: Samenwerking & Campagne

15.30 - 15.45 uur

Pauze

15.45 - 16.45 uur

In gesprek met…Mark Rutte & Henry Keizer

17.00

Sluiting en naborrel op eigen gelegenheid

Workshops

Bijeenkomst Penningmeesters

Deze bijeenkomst is specifiek bedoeld voor de penningmeesters van de afdelingen die onder leiding van Richard Nijhoff (Penningmeester KC Utrecht) en Ger Jaarsma (Penningmeester VVD Landelijk) gegeven wordt.

Politieke agenda I & II

Bij deze workshop zal de gelegenheid gegeven worden om voor de komende landelijke en provinciale verkiezingen input te geven op het partijprogramma. Welke focus moet de VVD hebben? Dit zal gebeuren aan de hand van een tweetal onderwerpen. Wanneer u meedoet aan een van deze twee sessies of beide, ontvangt u deze week meer informatie. Deze informatie zal een context creëren waarover met elkaar van gedachte gewisseld kan worden. Bij de workshop zullen Jan Anthonie Bruijn, Dimitri Gilissen, Ben Swagerman (VVD Programmacommissie ) en Arthur Kocken (fractievz. Statenfractie) aanwezig zijn om input van u te ontvangen.

Partijstructuur

Onder leiding van Wouter Kolff (vz. KC Utrecht) wordt u verder geïnformeerd over de gang van zaken omtrent de wijzigingen van de partijstructuur en krijgt u de mogelijkheid om samen hierover van gedachten te wisselen.

Bijeenkomst Secretarissen

Erik van der Marel (secretaris KC Utrecht) zal speciaal voor de secretarissen van de afdelingen u meenemen in de wondere wereld van de functie secretaris.

Communicatie: Samenwerking & Campagne

Onder leiding van Jan Haro Wilbrenninck (VVD Voegt Toe) en Debbie van de Wijngaard (VVD Partijbureau) krijgt u een sessie waarbij samenwerking en communicatie tussen afdelingen binnen de provincie centraal staan. Wat draagt ‘VVD Voegt Toe’ hier aan bij? Waar liggen de valkuilen omtrent samenwerking? Welke behoeften zijn er hieromtrent? Wat is uw rol hierin?

Adres

Hotel Theater FIGI

Het Rond 2

3701 HS te Zeist

Parkeren

Hotel Theater Figi beschikt over een eigen parkeergarage met 275 plaatsen. De parkeergarage heeft ingangen zowel aan de Laan van Beek & Royen als ook aan de Jufferstraat. Vanuit de parkeergarage kunt u Figi overdekt bereiken. Er is geen lift in de parkeergarage aanwezig. Slot Zeist ligt op slechts 5 minuten loopafstand van Figi.

Tarieven parkeergarage

per uur: € 1,50

dagdeel (6 uur): € 5,-

Schuin tegenover Slot Zeist zijn een twintigtal parkeerplaatsen gelegen en op een loopafstand van 3 minuten bevindt zich een openbare parkeerplaats met 300 plekken (Brouwerij 1, 3703 CH Zeist). Op het voorplein van Slot Zeist is het niet toegestaan te parkeren.

Contact

Voor vragen kunt u altijd contact met mij opnemen via mail (mwvdw@xs4all.nl) of telefoon (062948683).


1.

Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD)

De Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) is een rechtse liberale partij, met op onder meer ethisch gebied progressievere standpunten. Politiek leider is sinds 14 augustus 2023 Dilan Yesilgöz-Zegerius i. De partij werd opgericht in 1948 als opvolger van de Partij van de Vrijheid i (PvdV), die weer een voortzetting was van de vooroorlogse Liberale Staatspartij i (LSP).

De VVD kreeg bij de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i 24 zetels, een verlies van 10 zetels ten opzichte van 2021. De VVD werd daarmee voor het eerst in dertien jaar niet de grootste partij in de Tweede Kamer. In de Eerste Kamer i heeft de VVD momenteel tien zetels. Er zitten vijf Nederlandse leden namens de VVD in het Europees Parlement i.

2.

Meer over...