Bezoek het Holland Café tijdens de SLUSH startup beurs, Helsinki - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Zondag 5 april 2020
kalender

Bezoek het Holland Café tijdens de SLUSH startup beurs, Helsinki

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland in Den Haag
website: rvo.nl
datum 12 november 2015
plaats Helsinki, Finland
locatie Exhibition and Convention Center of Helsinki (Messukeskus) Messuaukio 1 00520 Toon locatie
aanwezigen N. (Neelie) Kroes i e.a.
organisatie Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) i

Bezoek de SLUSH beurs op 11 en 12 november in Helsinki, Finland. De beurs is dé plek waar startups, talent, internationale investeerders en media elkaar ontmoeten. De Nederlandse ambassade in Helsinki organiseert dit jaar het Holland Café, waar u als startup welkom bent.

SLUSH bijeenkomst

SLUSH groeide van een bijeenkomst van 300 mensen naar één van de belangrijkste evenementen van zijn soort. Toch blijft de filosofie hetzelfde: hulp bieden aan de volgende generatie wereldveroverende bedrijven. Tijdens de laatste editie van SLUSH kwamen 14.000 deelnemers en 3.500 bedrijven naar Helsinki. In bijna 3.800 georganiseerde bijeenkomsten ontmoetten meer dan 750 investeerders startups vanuit de hele wereld.

Holland Café sessies

Het Holland Café geeft Nederlandse startups de gelegenheid zichzelf te presenteren tijdens ontbijt- en koffiesessies. Ook is het een ontmoetingsplaats voor u en uw potentiële partners of investeerders. Ambassadeur voor StartUp Delta, Neelie Kroes, zal ook aanwezig zijn.

Starters International Business (SIB) financiert het Holland Café. Met SIB helpt het ministerie van Buitenlandse Zaken bedrijven een stap te maken naar markten in het buitenland.

Deelnemen aan SLUSH en het Holland Café

Wilt u deelnemen aan SLUSH en/of uw bedrijf presenteren in het Holland Café? Meld u dan aan bij de Nederlandse ambassade. De ambassade heeft met Slush speciale tarieven afgesproken voor Nederlandse startups. Ook kunnen zij u meer vertellen over andere activiteiten die voor u interessant kunnen zijn.

Meer informatie

U kunt contact opnemen met:

Venla Virkamäki

Policy Officer for Trade & Innovation

Nederlandse ambassade in Helsinki

T +358 45 85 904 44

E hel-ea@minbuza.nl


1.

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)

Dit is een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Economische Zaken. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is op 1 januari 2014 ontstaan uit een fusie van Agentschap NL en de Dienst Regelingen.

Deze Rijksdienst is actief op het gebied van duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen. Het doel is om kansen van ondernemers te vergroten en hun positie te versterken. De Rijksdienst kan ondernemers helpen met subsidies, het vinden van zakenpartners, kennis en het voldoen aan wet- en regelgeving. Zij werkt in opdracht van ministeries en de Europese Unie.

2.

Meer over...