Voorbespreking resolutie ‘Familie van nu’, Utrecht

Utrecht Centraal
© Kevin Bergenhenegouwen / PDC
datum 28 september 2015 19:30
plaats Utrecht
locatie Café Seven, Mariaplaats 7 Toon locatie
organisatie Democraten 66 (D66) i

Op congres 102 wordt de resolutie 'Familie van nu' behandeld. Kom naar de voorbespreking en ga in gesprek over de totstandkoming en inhoud van deze resolutie!

Op het landelijk D66 congres op 31 oktober in Amsterdam wordt de resolutie Familie van nu behandeld. Met deze resolutie geeft het Landelijk Bestuur opvolging aan de motie die op het afgelopen congres is aangenomen.

Op maandag 28 september kunt u in gesprek gaan over de totstandkoming en inhoud van deze resolutie met Henk Beerten, politiek secretaris van het Landelijk Bestuur, en Tweede Kamerlid Vera Bergkamp. Om er zeker van te zijn dat uw vraag wordt behandeld, kunt u uw vraag vooraf per mail insturen naar het onderstaande adres. Als u niet aanwezig kunt zijn, krijgt u antwoord per mail. De resolutie wordt in de week voorafgaand aan de bijeenkomst gepubliceerd op www.d66.nl/familie-van-nu.

De bijeenkomst zal plaatsvinden vanaf 19.30 uur (inloop 19.15 uur) in de café Seven, Mariaplaats 7 te Utrecht. U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst door een email te sturen naar Tonko van Leeuwen: t.vanleeuwen@d66.nl. U ontvangt een bericht zodra de resolutie online staat.


1.

Democraten 66 (D66)

Democraten 66 (D66) is een hervormingsgezinde sociaal-liberale partij. De huidige politiek leider is Rob Jetten i. De partij werd opgericht op 14 oktober 1966 door 44 'homines novi', waarvan er 25 eerder bij andere politieke partijen actief waren geweest. Belangrijkste initiatiefnemer en voorman (tot 1998) was de oud-journalist Hans van Mierlo i.

D66 haalde bij Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i 9 zetels, 15 minder dan in 2021. De partij heeft vijf zetels in de Eerste Kamer. Er zit één Nederlands lid namens D66 in het Europees Parlement i.

2.

Meer over...