Politieke borrel met Helma Lodders in Westland, Monster

St. Machutus kerk in Monster
Wikimedia/Quistnix
datum 21 september 2015 20:00
plaats Monster
locatie Strandpaviljoen The Coast in Monster, Molenslag Noordzijde Rechts Toon locatie
aanwezigen W.J.H. (Helma) Lodders i e.a.
organisatie Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) i

Lodders maakt zich in Den Haag sterk voor een intensievere landbouwsector en wil dat ondernemers in deze sector hun bedrijf verder kunnen laten groeien. Lodders: “De landbouwsector is een sterke pijler van de Nederlandse economie. Daarom is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar hoe we de sector nog sterker kunnen maken. Nederland is de tweede voedselexporteur in de wereld. Dat willen we niet alleen zo houden, maar ook verbeteren. Dit willen we bereiken door ondernemers de ruimte te geven om te ondernemen. De VVD heeft zich daarom de afgelopen jaren ingezet voor een vermindering en vereenvoudiging van regelgeving op het gebied van landbouw.”

Tijdens de borrel zal Helma Lodders een voordracht geven over actuele thema’s. Vervolgens is er voldoende tijd voor vragen en discussie.

De VVD Westland borrel wordt georganiseerd bij strandpaviljoen The Coast in Monster. Het adres is Molenslag Noordzijde Rechts te Monster. Vlakbij het paviljoen is voldoende parkeergelegenheid. De bijeenkomst vangt aan om 20:00, vanaf circa 19:45 staat alles klaar. Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom. Aanmelden kan via een korte mail naar ikbenerbij@vvdwestland.nl.


1.

Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD)

De Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) is een rechtse liberale partij, met op onder meer ethisch gebied progressievere standpunten. Politiek leider is sinds 14 augustus 2023 Dilan Yesilgöz-Zegerius i. De partij werd opgericht in 1948 als opvolger van de Partij van de Vrijheid i (PvdV), die weer een voortzetting was van de vooroorlogse Liberale Staatspartij i (LSP).

De VVD kreeg bij de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i 24 zetels, een verlies van 10 zetels ten opzichte van 2021. De VVD werd daarmee voor het eerst in dertien jaar niet de grootste partij in de Tweede Kamer. In de Eerste Kamer i heeft de VVD momenteel tien zetels. Er zitten vijf Nederlandse leden namens de VVD in het Europees Parlement i.

2.

Meer over...