Meet-up Jesse Klaver op Ledendag, Den Haag - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Dinsdag 25 februari 2020
kalender
Ridderzaal in Den Haag
© Kevin Bergenhenegouwen

De GroenLinks Meet-up is een middag voor leden en sympatisanten. Met een gevarieerd programma: gastsprekers, gesprekken met onze eigen parlementariŽrs, tijd om elkaar te spreken, cultuur ťn natuurlijk ... Jesse Klaver over economisme.

Programma meet-up 26 september

 • 12.30 uur

  Inloop & ophalen kaartjes voor sessies.

  Houd rekening met een lange wachttijd, want iedereen moet door de beveiligingspoortjes.

 • 13.30 uur

  Welkom door partijvoorzitter Marjolein Meijer.

 • 13.45 uur

  Start sessies.

  Sessie 1: Tineke Ceelen van Stichting Vluchteling vertelt over haar eigen ervaringen in onder andere SyriŽ en Irak en gaat in gesprek met onze woordvoerders op dit onderwerp: Linda Voortman, Judith Sargentini en Tineke Strik. Gespreksleiding Mieke van der Vegt (OVB).

  Sessie 2: Ewald Engelen en Bas Eickhout over de Eurocrisis.

  Sessie 3: Wigger Verschoor van Urgenda vertelt over de lopende klimaatzaak tegen de staat en gaat in gesprek met Liesbeth van Tongeren.

  Sessie 4: 'Off the record' sessie met verhalen over de Haagsche krochten, hoe is het om politicus te zijn, wat gebeurt er allemaal achter de schermen? Met Rik Grashoff.

 • 14.45 uur

  Pauze

 • 15.15 uur

  Jesse Klaver over zijn boek 'De mythe van het economisme' en de mogelijkheid om hem vragen de stellen.

 • 16.15 uur

  Borrel tot 17.30 uur


1.

GroenLinks (GL)

GroenLinks is een progressieve partij, die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft. Voorzitter van de Tweede Kamerfractie van GroenLinks†i is sinds 12 mei 2015 Jesse Klaver†i. Partijvoorzitter is Katinka Eikelenboom.

De partij werd opgericht op 24 november 1990 als fusie van de Communistische Partij van Nederland†i (CPN), de Evangelische Volkspartij†i (EVP), de Politieke Partij Radikalen†i (PPR) en de Pacifistisch-Socialistische Partij†i (PSP).

2.

Meer over...