Meet-up Jesse Klaver op Ledendag, Den Haag - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Dinsdag 11 augustus 2020
kalender

Meet-up Jesse Klaver op Ledendag, Den Haag

Ridderzaal in Den Haag
© Kevin Bergenhenegouwen

De GroenLinks Meet-up is een middag voor leden en sympatisanten. Met een gevarieerd programma: gastsprekers, gesprekken met onze eigen parlementariërs, tijd om elkaar te spreken, cultuur én natuurlijk ... Jesse Klaver over economisme.

Programma meet-up 26 september

 • 12.30 uur

  Inloop & ophalen kaartjes voor sessies.

  Houd rekening met een lange wachttijd, want iedereen moet door de beveiligingspoortjes.

 • 13.30 uur

  Welkom door partijvoorzitter Marjolein Meijer.

 • 13.45 uur

  Start sessies.

  Sessie 1: Tineke Ceelen van Stichting Vluchteling vertelt over haar eigen ervaringen in onder andere Syrië en Irak en gaat in gesprek met onze woordvoerders op dit onderwerp: Linda Voortman, Judith Sargentini en Tineke Strik. Gespreksleiding Mieke van der Vegt (OVB).

  Sessie 2: Ewald Engelen en Bas Eickhout over de Eurocrisis.

  Sessie 3: Wigger Verschoor van Urgenda vertelt over de lopende klimaatzaak tegen de staat en gaat in gesprek met Liesbeth van Tongeren.

  Sessie 4: 'Off the record' sessie met verhalen over de Haagsche krochten, hoe is het om politicus te zijn, wat gebeurt er allemaal achter de schermen? Met Rik Grashoff.

 • 14.45 uur

  Pauze

 • 15.15 uur

  Jesse Klaver over zijn boek 'De mythe van het economisme' en de mogelijkheid om hem vragen de stellen.

 • 16.15 uur

  Borrel tot 17.30 uur


1.

GroenLinks (GL)

GroenLinks is een progressieve partij, die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft. Voorzitter van de Tweede Kamerfractie van GroenLinks i is sinds 12 mei 2015 Jesse Klaver i. Partijvoorzitter is Katinka Eikelenboom.

De partij werd opgericht op 24 november 1990 als fusie van de Communistische Partij van Nederland i (CPN), de Evangelische Volkspartij i (EVP), de Politieke Partij Radikalen i (PPR) en de Pacifistisch-Socialistische Partij i (PSP).

2.

Meer over...