Senioren Netwerkcongres 2015, Heteren

Voormalig gemeentehuis in Heteren
Foto: Wikipedia, Auteur: Michielverbeek

Dit congres is als altijd een uitstekend platform om met VVD-ers en Kamerleden ideeën uit te wisselen over onderwerpen die voor senioren belangrijk zijn.

In de ochtend staan twee inleidingen op het programma over de arbeidsparticipatie van 50 plussers door dr. Paul G.W. Jansen, hoogleraar Bedrijfspsychologie aan de VU te Amsterdam en de invloed van senioren op de vrijetijdsmarkt, door de heer Hans Dominicus, directeur Centre of Expertise for Leisure,Tourism and Hospitality (CELTH).

In de middag zijn er weer de traditionele workshops, maar dit jaar wel zeer actueel door de ontwikkelingen op het gebied van belastingen, pensioenen en WMO. Kamerleden die deze onderwerpen in portefeuille hebben zullen deze workshops inleiden.

Het volledige programma vindt u als bijlage bij deze uitnodiging.

Dankzij de gastvrije medewerking van de KC van Gelderland, vindt het congres plaats in zalencentrum de Bongerd te Heteren.

U kunt zich inschrijven voor het congres via www.vvd.nl/mijnvvd. Let wel, u heeft uw eigen wachtwoord nodig! Deadline voor inschrijving via ‘mijn VVD’ ligt op 3 september.

Kosten voor het congres zijn € 15,-, te voldoen bij inschrijving.

De inschrijving kan ook nog ‘last minute’ aan de zaal.

Introducees zijn welkom! Hun bijdrage voor het congres kan worden voldaan via uw eigen inschrijving.

Mocht u ‘last-minute’ komen dan wel iemand willen introduceren, dan kunt u ter plaatse betalen.

We hopen velen van u te zien!

Met vriendelijke groet,

Monique Boskma, voorzitter

Chance Pennington de Jong, ICT en communicatie

Lysbeth van Valkenburg-Lely, interne contacten

Marijke Vos-Maan, externe contacten.

Bijlagen (1)


1.

Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD)

De Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) is een rechtse liberale partij, met op onder meer ethisch gebied progressievere standpunten. Politiek leider is sinds 14 augustus 2023 Dilan Yesilgöz-Zegerius i. De partij werd opgericht in 1948 als opvolger van de Partij van de Vrijheid i (PvdV), die weer een voortzetting was van de vooroorlogse Liberale Staatspartij i (LSP).

De VVD kreeg bij de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i 24 zetels, een verlies van 10 zetels ten opzichte van 2021. De VVD werd daarmee voor het eerst in dertien jaar niet de grootste partij in de Tweede Kamer. In de Eerste Kamer i heeft de VVD momenteel tien zetels. Er zitten vijf Nederlandse leden namens de VVD in het Europees Parlement i.

2.

Meer over...