Weblog van 15-02-2014

Met dank overgenomen van Ch. (Christine) Teunissen i, gepubliceerd op zaterdag 15 februari 2014, 14:20.

Deze week een gastweblog van het campagneteam

Dinsdag presenteerde TNO/NIPO de uitslag van de tweede peiling die zij gehouden heeft onder de inwoners van Den Haag. De Partij voor de Dieren behoudt volgens deze peiling nog steeds haar zetel in de gemeenteraad en dat geeft ons veel vertrouwen in een succesvolle uitslag op 19 maart!

Dinsdagavond was de Partij voor de Dieren aanwezig tijdens het debat ‘Schone lucht’ dat werd georganiseerd door Milieudefensie. Tijdens de avond bracht milieudefensie de belangrijke boodschap dat Haagse burgers zich zorgen maken om de luchtvervuiling. Niet alleen burgers maar ook de Partij voor de Dieren vindt dit een zorgelijk punt. Iedereen heeft recht op een schone lucht en luchtvervuiling is slecht voor de gezondheid van mens en dier. De partij heeft zich regelmatig ingezet voor betere luchtkwaliteit en dat zullen we blijven we doen! De Partij voor de Dieren staat in de kieswijzer van Milieudefensie niet voor niets met een maximale score vermeld op het onderwerp luchtkwaliteit.

Donderdag is het Campagnecentrum Den Haag gelanceerd. Op deze site is informatie over de Partij voor de Dieren Den Haag te vinden en de mogelijkheden om een bijdrage te leveren aan de verkiezingscampagne in Den Haag. Hierop is onder andere ook onze mooie verkiezingsposter te vinden.

Donderdagmiddag heeft burgemeester Van Aartsen de Haagse StemWijzer gelanceerd. De burgemeester zei in zijn speech dat hij hoopt dat er een grote opkomst zal zijn op 19 maart. Na de lancering konden bezoekers met rode en groene stickers op borden met daarop diverse stellingen aangeven of ze het met deze stellingen eens waren of juist niet. Robin Smit, kandidaat nr. 4 op de lijst, deed ook mee. Iedereen kan via de StemWijzer checken welke partij het best bij hem of haar past. Wij hopen natuurlijk de Partij voor de Dieren!

 
alttekst ontbreekt in origineel bericht
Bron: Blog Christine Teunissen

Stelling: 'Den Haag moet de hondenbelastig afschaffen'

Lijsttrekker Christine Teunissen heeft op Valentijnsdag een oorkonde en een biologische taart uitgereikt aan Geertje Krechting, oprichtster van de voedselbank voor dieren in Den Haag. Geertje, eigenaar van dierenopvang Het Knagertje in Den Haag, merkte op dat het door de financiële crisis voor veel mensen te duur wordt een huisdier de verzorging te geven dat het nodig heeft. Tijd voor actie dus!

 
alttekst ontbreekt in origineel bericht
Bron: Blog Christine Teunissen

Christine reikt samen met het campagneteam een biologische taart

uit aan Geertje (rechts).