Nieuwjaarsbijeenkomst De Linker Wang, Amersfoort - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Dinsdag 11 augustus 2020
kalender

Nieuwjaarsbijeenkomst De Linker Wang, Amersfoort

Amersfoort, de Koppelpoort
datum 17 januari 2015 15:00 - 18:00
plaats Amersfoort
locatie Schimmelpenninckkade 30 3813 AE Toon locatie
aanwezigen M.H.A. (Tineke) Strik i e.a.
organisatie GroenLinks (GL) i

De Linker Wang staat tijdens haar Nieuwjaarsbijeenkomst stil bij de positie van vluchtelingen, illegalen en uitgeprocedeerden. Dit in het licht van de recente politieke ontwikkelingen zoals de rechterlijke uitspraken over bed, bad & brood. Eerste Kamerlid Tineke Strik en Tara Scally, raadslid in Utrecht, gaan met de aanwezigen over dit thema in gesprek. Na het inhoudelijk deel is er gelegenheid tot borrelen, netwerken en bijpraten.

Meer informatie en opgeven per e-mail bij De Linker Wang.

De Linker Wang organiseert bijeenkomsten over religie, politiek en samenleving, is de religiewerkgroep van GroenLinks, en geeft het gelijknamige tijdschrift uit.


1.

GroenLinks (GL)

GroenLinks is een progressieve partij, die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft. Voorzitter van de Tweede Kamerfractie van GroenLinks i is sinds 12 mei 2015 Jesse Klaver i. Partijvoorzitter is Katinka Eikelenboom.

De partij werd opgericht op 24 november 1990 als fusie van de Communistische Partij van Nederland i (CPN), de Evangelische Volkspartij i (EVP), de Politieke Partij Radikalen i (PPR) en de Pacifistisch-Socialistische Partij i (PSP).

2.

Meer over...