Internationaal ondernemen tijdens de Week van de Ondernemer in Amsterdam - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Zaterdag 4 april 2020
kalender

Internationaal ondernemen tijdens de Week van de Ondernemer in Amsterdam

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland in Den Haag
website: rvo.nl
datum 26 november 2014 08:00 - 27 november 2014
plaats Amsterdam
aanwezigen W.A.F.G. (Willem) Vermeend i e.a.
organisatie Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) i

Groei. Iedere ondernemer heeft die ambitie. Persoonlijk, als team, in omzet, internationaal of in kwaliteit. Daarom is ‘groei’ het thema van de Week van de Ondernemer 2014.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken en het ministerie van Economische Zaken helpen u graag uw groeiambities te realiseren. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland biedt hierbij ondersteuning. Mede daarom zijn wij partner van de Week van de Ondernemer.

Als partner hebben wij het exclusieve voorrecht onze relaties gratis uit te nodigen voor dit inspirerende ondernemersevent. Bovendien bieden wij u de mogelijkheid deel te nemen aan de internationale sessie die wij exclusief voor onze relaties organiseren tijdens de Week van de Ondernemer:

Groeimarkten en opkomende economieën

Ook voor uw bedrijf zijn er interessante markten te veroveren. Farid Tabarki is uw gids en neemt u mee op een zakelijke ontdekkingsreis. Met persoonlijke verhalen en verrassende inzichten belicht hij dé opkomende economieën.

Daarnaast ontvangen Merel Westrik en trendwatcher Adjiedj Bakas bijzondere gasten als Menno Lanting, Willem Vermeend en Michiel Muller, die uw groeiambitie een impuls zullen geven!

Meld u nu aan

Wilt u kosteloos aanwezig zijn bij dit ondernemersevent? Vraag dan uw persoonlijke RVO.nl-code aan via info@weekvandeondernemer.nl. Vervolgens meldt u zich aan via het registratieformulier. Zonder deze code bedraagt deelname € 250.

Meer informatie

Op de website van Week van de Ondernemer vindt u meer informatie.


1.

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)

Dit is een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Economische Zaken. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is op 1 januari 2014 ontstaan uit een fusie van Agentschap NL en de Dienst Regelingen.

Deze Rijksdienst is actief op het gebied van duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen. Het doel is om kansen van ondernemers te vergroten en hun positie te versterken. De Rijksdienst kan ondernemers helpen met subsidies, het vinden van zakenpartners, kennis en het voldoen aan wet- en regelgeving. Zij werkt in opdracht van ministeries en de Europese Unie.

2.

Meer over...