CDJA Najaarscongres, Venlo

Station Venlo
datum 21 november 2014 17:00 - 22 november 2014
plaats Venlo
aanwezigen G.P.J. (Ger) Koopmans i e.a.
organisatie Christen-Democratisch Jongeren Appèl (CDJA) i

Op vrijdag 21 november en zaterdag 22 november 2014 is het weer zover: het CDJA Najaarscongres. Ditmaal in Venlo. Volgens goed Limburgs gebruik wordt het een gezellig weekend, met lekker eten, de nodige (alcoholische) versnaperingen en een goed feest op vrijdag!

Dit congres heeft als thema: Marktwerking in het openbaar vervoer. Vrijdag starten we met een drie-gangen-diner. Het voorgerecht is Ger Koopmans en het hoofdgerecht is Anne Hettinga (CEO Arriva). Vervolgens wordt onder leiding van de CDJA Raad het Raadsstuk behandeld. Het Raadsstuk is hier te vinden. Op zaterdag zal de ALV plaatsvinden en worden er nieuwe bestuursleden gekozen.

Het volledige programma, alle sprekers, de sollicitaties van de kandidaat-bestuursleden en alles wat je over het congres wilt weten vind je terug in de congresbundel. Deze is hier te vinden.

De aanmelding is inmiddels gesloten!


1.

Christen-Democratisch Jongeren Appèl (CDJA)

Het Christen-Democratisch Jongeren Appèl (CDJA) is een onafhankelijke politieke jongerenorganisatie die verbonden is aan het CDA i. De jongerenorganisatie kwam tot stand na een fusie van de KVPJO i (KVP-Jongeren), ARJOS i (ARP-Jongeren) en CHJO i (CH-Jongeren). De organisatie is opgericht in 1981 en is lokaal, landelijk en internationaal actief. Het CDJA heeft circa vijftig afdelingen die zich richten op provinciale en lokale politiek.

2.

Meer over...