Maastricht: Thema-avond - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Dinsdag 14 juli 2020
kalender

Maastricht: Thema-avond

Maastricht
© Kevin Bergenhenegouwen / PDC
datum 23 februari 2011
plaats Maastricht
locatie Café De Wolwaag, Onze Lieve Vrouweplein 26 Toon locatie
aanwezigen K.C.J. (Karin) Straus i e.a.
organisatie Jongeren Organisatie Vrijheid en Democratie (JOVD) i

Karin Straus zit op dit moment voor de VVD in de Tweede Kamer en heeft daarbij een interessante portefeuille die betrekking heeft op verschillende maatschappelijke thema's.

De thema-avond zal bestaan uit een diner met voldoende ruimte voor discussie. Diverse maatschappelijke zaken kunnen met haar besproken worden. Zij zal haar visie op die onderwerpen geven en wij de onze.

Vanaf 17.30 uur zijn jullie welkom in Café de Wolwaag. Om 18.00 uur zal Karin Straus ontvangen worden. Zij zal zichzelf introduceren en vervolgens kunnen de gerechten worden besteld. Er zal ten eerste worden gesproken over het zelfbeschikkingsrecht. Rond 19.00 uur kunnen we dan gaan eten. Om 19.45 uur zullen we het nog gaan hebben over kinderopvang en de liberale grondslag, waarna de activiteit rond 20.15 zal eindigen.

Locatie: Café De Wolwaag, Onze Lieve Vrouweplein 26, Maastricht

Aanvang: 18.00 uur (inlooptijd: 17.30 uur)


1.

Jongeren Organisatie Vrijheid en Democratie (JOVD)

Deze in 1949 opgerichte Nederlandse liberale politieke jongerenorganisatie is sinds 2000 formeel gelieerd aan de VVD i. De Jongeren Organisatie Vrijheid en Democratie (JOVD) is echter in politiek opzicht volledig onafhankelijk van de VVD en heeft op bepaalde punten dan ook afwijkende standpunten. De organisatie heeft lokale afdelingen die zijn verdeeld over het gehele land. Het Algemeen Secretariaat van de JOVD is gevestigd in Den Haag.

2.

Meer over...