Bijeenkomst "Kwetsbaar voor fraude", Den Haag

Ridderzaal in Den Haag
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 9 oktober 2014 13:30 - 17:30
plaats Den Haag
aanwezigen P. (Peter) Oskam i e.a.
organisatie Christen-Democratisch Appèl (CDA) i

Op donderdag 9 oktober 2014 vindt in Malietoren, Den Haag de bijeenkomst "Kwetsbaar voor fraude….? Ja!" plaats. Aanvang: 13:25 uur. Inloop vanaf 12:45 uur.

Ondernemers raken in één jaar bijna vier miljard euro kwijt door onder meer identiteits-, faillissements- en acquisitiefraude. De pakkans is nog geen 5%! Financiële schade én – flink onderschatte - emotionele schade. Fraude kost banen, economische groei en bloei, schaadt het slachtoffer en de mensen die daar er omheen staan en tast het vertrouwen in het handelsverkeer aan.

Tijd om de bakens te verzetten. Van mopperen over lage pakkans naar vergroten van de weerbaarheid, blokkades opwerpen, schade voorkomen. Zoeken naar de juiste partners in de keten, informatie delen waar nuttig en nodig en daar naar acteren. Kan en mag dat wel (en willen we het wel?) Staan privacy regels niet in de weg? Is het mooie theorie of werkt het in de praktijk?

Inspirerende sprekers laten urgentie, werkwijzen van fraudeurs, valkuilen voor ondernemers, weerbarstige praktijken én succesvolle voorbeelden van anders samenwerken zien. We rekenen op een levendige discussie waar ook u een bijdrage aan kunt leveren!

Aanmelden van via deze link. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Kijk hier voor de laatste informatie over het programma.

Graag tot ziens op 9 oktober 2014


1.

Christen-Democratisch Appèl (CDA)

Het Christen-Democratisch Appèl (CDA) is een christelijk geïnspireerde partij in het centrum van het politieke spectrum. Henri Bontenbal i is momenteel politiek leider van het CDA. De partij werd opgericht op 11 oktober 1980 als fusie van Anti-Revolutionaire Partij i (ARP), Christelijk-Historische Unie i (CHU) en Katholieke Volkspartij i (KVP).

De partij behaalde bij de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i 5 zetels, een verlies van 10 zetels ten opzichte van de Tweede Kamerverkiezingenin 2021. De partij heeft zes zetels in de Eerste Kamer en vijf zetels in het Europees Parlement.

2.

Meer over...