33936 NL - ongeclassificeerd
Democratische legitimiteit (de rol van de Tweede Kamer en nationale parlementen in de Europese Unie)

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

1.

Volledige titel

Democratische legitimiteit

2.

Documenten

(5 stuks)

2 15 mei 2014, brief, nr. 1     KST339361
Brief commissie; Aanbieding van het rapport "Voorop in Europa. Over de rol van de Tweede Kamer en nationale parlementen in de Europese Unie"
 
2 15 mei 2014, verslag; verslag van een rapporteur, nr. 2     KST339362
Verslag van een rapporteur "Voorop in Europa. Over de rol van de Tweede Kamer en nationale parlementen in de Europese Unie"
 
2 14 juli 2014, verslag van een algemeen overleg, nr. 3     KST339363
Verslag van een algemeen overleg, gehouden op 19 juni 2014, over Democratische legitimiteit
vergadering: 19 juni 2014
 

3.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

4.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van PDC Informatie Architectuur.

5.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn, op de voet. De monitor signaleert de recent aan deze dossiers toegevoegde documenten en de vergaderingen waarin ze aan de orde komen. U ziet in één oogopslag van elk lopend wetsvoorstel de stand van zaken. Via e-mail-alerts en de nieuwsbrieffunctie zijn u en uw relaties altijd onmiddellijk op de hoogte.

Als u meer wilt weten over de Parlementaire Monitor, bekijk dan de uitgebreide beschrijving op www.pdc.nl of neem contact met ons op via info@parlementairemonitor.nl.