Brief regering; Uitstel reactie - Initiatiefnota van de leden Paulus Jansen, Hoogland en de Rouwe: “Een stap vooruit, voorstellen voor de uitbouw en betere benutting van het Nederlandse wandel- en fietsnetwerk”

Deze brief is onder nr. 3 toegevoegd aan dossier 33888 - Initiatiefnota “Een stap vooruit, voorstellen voor de uitbouw en betere benutting van het Nederlandse wandel- en fietsnetwerk”.

1.

Kerngegevens

Officiële titel Initiatiefnota van de leden Paulus Jansen, Hoogland en de Rouwe: “Een stap vooruit, voorstellen voor de uitbouw en betere benutting van het Nederlandse wandel- en fietsnetwerk”; Brief regering; Uitstel reactie op de Initiatiefnota van de leden Paulus Jansen, Hoogland en de Rouwe over het Nederlandse wandel- en fietsnetwerk
Document­datum 30-04-2014
Publicatie­datum 30-04-2014
Nummer KST338883
Kenmerk 33888, nr. 3
Externe link origineel bericht
Originele document in PDF

2.

Tekst

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Vergaderjaar 2013–2014

33 888

Initiatiefnota van de leden Paulus Jansen, Hoogland en de Rouwe: «Een stap vooruit, voorstellen voor de uitbouw en betere benutting van het Nederlandse wandel- en fietsnetwerk»

Nr. 3

BRIEF VAN DE STAATSSECRETARIS VAN INFRASTRUCTUUR EN MILIEU

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal

Den Haag, 23 april 2014

Op 24 maart kreeg ik het verzoek om een reactie te geven op de Initiatiefnota van de leden Paulus Jansen, Hoogland en de Rouwe: «Een stap vooruit, voorstellen voor de uitbouw en betere benutting van het Nederlandse wandel- en fietsnetwerk». Deze reactie zal ik in verband met de inhoud van de initiatiefnota in nauw overleg met mijn collega van Economische Zaken opstellen. U kunt de reactie uiterlijk juni tegemoet zien.

De Staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu, W.J. Mansveld


 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.