Carla Dik-Faber spreekt in Veenendaal tijdens avond Stichting Zikna over herdenken over 10 jaar

Veenendaal
datum 7 april 2014 20:00
plaats Veenendaal
locatie Bijgebouw Julianakerk (Maranatha), Prins Bernhardlaan 26 Toon locatie
aanwezigen E.E. (Esmé) Wiegman-van Meppelen Scheppink i, R.K. (Carla) Dik-Faber i e.a.
organisatie ChristenUnie (CU) i

Carla Dik-Faber spreekt op maandag 7 april tijdens een bijeenkomst van Stichting Zikna. Oud-Kamerlid Esmé Wiegman-van Meppelen Scheppink zit deze avond voor. Het onderwerp is "Herdenken over 10 jaar". Tijd en locatie: 20:00 - 22:00 uur, Bijgebouw Julianakerk (Maranatha), Prins Bernhardlaan 26, Veenendaal. Voor meer informatie: http://www.perspectief.nu/nl/zikna .


1.

ChristenUnie (CU)

De ChristenUnie is een christelijke partij, met op sociaal en ecologisch gebied progressieve en op ethisch gebied behoudender standpunten. Politiek leider van de ChristenUnie is sinds januari 2023 Mirjam Bikker i. De partij ontstond in januari 2000 als samenwerkingsverband tussen het Gereformeerd Politiek Verbond i (GPV) en de Reformatorische Politieke Federatie i (RPF). Per 22 januari 2000 zijn de partijen gefuseerd.

De partij behaalde bij de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i drie zetels. Dat aantal is twee zetels lager dan het aantal dat in 2021 werd behaald. De partij heeft drie zetels in de Eerste Kamer en één zetel in het Europees Parlement.

2.

Meer over...