Geleidende brief - Initiatiefnota van de leden Paulus Jansen, Hoogland en de Rouwe: “Een stap vooruit, voorstellen voor de uitbouw en betere benutting van het Nederlandse wandel- en fietsnetwerk”

Deze geleidende brief i is onder nr. 1 toegevoegd aan dossier 33888 - Initiatiefnota “Een stap vooruit, voorstellen voor de uitbouw en betere benutting van het Nederlandse wandel- en fietsnetwerk”.

1.

Kerngegevens

Officiële titel Initiatiefnota van de leden Paulus Jansen, Hoogland en de Rouwe: “Een stap vooruit, voorstellen voor de uitbouw en betere benutting van het Nederlandse wandel- en fietsnetwerk”; Geleidende brief; Geleidende brief
Document­datum 07-03-2014
Publicatie­datum 10-03-2014
Nummer KST338881
Kenmerk 33888, nr. 1
Externe link origineel bericht
Originele document in PDF

2.

Tekst

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Vergaderjaar 2013–2014

33 888

Initiatiefnota van de leden Paulus Jansen, Hoogland en de Rouwe: «Een stap vooruit, voorstellen voor de uitbouw en betere benutting van het Nederlandse wandel- en fietsnetwerk»

Nr. 1

GELEIDENDE BRIEF

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal

Den Haag, 7 maart 2014

Hierbij bieden wij u de initiatiefnota «Een stap vooruit. Voorstellen voor de uitbouw en betere benutting van het Nederlandse Wandel- en Fiets-netwerk» aan.

P. Jansen Hoogland De Rouwe


 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.