Geleidende brief - Initiatiefnota van het lid Jadnanansing "Elke mbo’er een goede stage; borging stagebegeleiding en stagegarantie bij het mbo"

Deze geleidende brief i is onder nr. 1 toegevoegd aan dossier 33880 - Initiatiefnota "Elke mbo’er een goede stage; borging stagebegeleiding en stagegarantie bij het mbo".

1.

Kerngegevens

Officiële titel Initiatiefnota van het lid Jadnanansing "Elke mbo’er een goede stage; borging stagebegeleiding en stagegarantie bij het mbo"; Geleidende brief; Geleidende brief
Document­datum 03-03-2014
Publicatie­datum 04-03-2014
Nummer KST338801
Kenmerk 33880, nr. 1
Externe link origineel bericht
Originele document in PDF

2.

Tekst

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Vergaderjaar 2013–2014

33 880

Initiatiefnota van het lid Jadnanansing «Elke mbo’er een goede stage; borging stagebegeleiding en stagegarantie bij het mbo»

Nr. 1

GELEIDENDE BRIEF

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal

Den Haag, 27 februari 2014

Hierbij bied ik u de Initiatiefnota Elke mbo’er een goede stage; borging stagebegeleiding en stagegarantie bij het mbo aan. De beslispunten zijn opgenomen in de paragraaf «Voorstellen», de financiële gevolgen in de paragraaf «Kostenraming stagegarantie bij het mbo».

Jadnanansing


 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.