Bram van Ojik over 'Werk, eerlijk delen!', Amsterdam

Amsterdam
© PDC
datum 24 februari 2014 19:30 - 22:30
plaats Amsterdam
locatie Henri Polaklaan 9 1018 CP Toon locatie
aanwezigen A.Ch. (Andrée) van Es i, A. (Bram) van Ojik i e.a.
organisatie GroenLinks (GL) i

Bram van Ojik, partijleider GroenLinks, verteld in vakbondsmuseum de Burcht in Amsterdam over zijn ervaringen bij de Dienst Werk en Inkomen in Amsterdam en zijn GroenLinks verhaal ‘werk, eerlijk delen!’.

Bram van Ojik liep stage bij de Dienst Werk en Inkomen. Op maandag 24 februari van 19.30 tot 21.00 vertelt hij in het vakbondsmuseum de Burcht in Amsterdam over zijn ervaringen. Andrée van Es, wethouder Werk, Inkomen en Participatie in Amsterdam, zal vertellen wat zij lokaal doet om perspectief te bieden op werk.

Onder het motto 'Werk eerlijk delen' presenteert Bram van Ojik vervolgens zijn ideeën over de arbeidsmarkt.

Onder andere Paul de Beer (Hoogleraar arbeidsverhoudingen UvA en directeur van het Wetenschappelijk Bureau voor de Vakbeweging), Michiel Hietkamp (CNV Jongeren) zullen hierop reageren.

U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze avond met veel ruimte voor discussie!

Locatie: Vakbondsmuseum de Burcht

Henri Polaklaan 9

1018 CP Amsterdam

We vragen u vriendelijk u aan te melden door een mail sturen naar: campagne@groenlinksamsterdam.nl


1.

GroenLinks (GL)

GroenLinks is een progressieve partij, die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft. De partij werd opgericht op 24 november 1990 als fusie van de Communistische Partij van Nederland i (CPN), de Evangelische Volkspartij i (EVP), de Politieke Partij Radikalen i (PPR) en de Pacifistisch-Socialistische Partij i (PSP). GroenLinks trok samen met de PvdA op en deed met een gezamenlijke lijst mee aan de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i. Frans Timmermans i leidt de gezamenlijke fractie i in de Tweede Kamer.

De fractie GroenLinks-PvdA behaalde bij de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i 25 zetels. Dat zijn 8 zetels meer dan GroenLinks (8) en PvdA (9) opgeteld bij de verkiezingen in 2021. De partij behaalde in 2023 zeven zetels in de Eerste Kamer i en vormt samen met de PvdA een gezamenlijke fractie i van 14 zetels. GroenLinks heeft drie zetels in het Europees Parlement i.

2.

Meer over...