Huiskamerbijeenkomst staatssecretaris Dekker (onderwijs) - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Donderdag 21 januari 2021
kalender

Huiskamerbijeenkomst staatssecretaris Dekker (onderwijs)

Met dank overgenomen van O.C. (Ockje) Tellegen i, gepubliceerd op donderdag 6 februari 2014, 3:15.

De eerste Benoordenhout huiskamerbijeenkomst is een feit! De manier om de politiek dichter bij jullie, onze kiezers, te brengen. De manier om als politicus uit te leggen wat we precies doen.

Ongeveer 40 mensen gingen 3 februari j.l. in gesprek met staatssecretaris Sander Dekker van onderwijs. Na een korte introductie door de staatssecretaris over wat er de komende periode te verwachten valt op het gebied van het basis- en voortgezet onderwijs, konden de aanwezigen de staatssecretaris het vuur na aan de schenen leggen. Het ging over relevante en irrelevante verschillen tussen leerlingen, cito-toetsen en kwaliteit van leraren. Een en ander bood genoeg inspirate om na afloop van het 'formele' gedeelte verder met elkaar van gedachten te wisselen onder het genot van een drankje.

 
alttekst ontbreekt in origineel bericht
Bron: Blog Ockje Tellegen (VVD)

De volgende huiskamerbijeenkomst vindt plaats op 10 maart. Dit keer is wethouder van Financiën van de gemeente Den Haag, Boudewijn Revis (VVD) te gast. Revis is tevens lijsttrekker voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart.

Aanmelden kan via secretariaat.tellegen@tweedekamer.nl

lees meer