Jan Terlouw: In gesprek met een veelzijdige man.

Kalender (Bron: swedeandsour / iStock.com)
swedeandsour / iStock.com
datum 26 februari 2014 20:00 - 22:00
plaats Mercatorpad 1 ,Nijmegen
aanwezigen J.C. (Jan) Terlouw i e.a.
organisatie Jonge Democraten (JD) i

Collegezalencomplex 5, Mercatorpad 1 ,Nijmegen

Op woensdag 26 februari ontvangen de Jonge Democraten Arnhem-Nijmegen samen met de Nijmeegse studieverenigingen van Bestuurskunde (BOW) en Politicologie (Ismus) niemand minder dan Jan Terlouw in een interactief gastcollege!

We zullen die avond in gesprek gaan met een man die bekend is om zijn werk als wetenschapper, auteur van kinderboeken en zijn werk als politicus.

Jan Terlouw begon zijn professionele carrière als natuurkundig onderzoeker. Na jaren werk verricht te hebben voor de wetenschap besloot de heer Terlouw boeken te gaan schrijven en actief te worden in de politiek. Velen van jullie zullen hem daarom kennen om boeken als ‘Oorlogswinter’ of ‘Koning van Katoren’ of vanwege zijn werk als fractievoorzitter in de Tweede kamer namens D66.

Zorg dus dat je erbij bent deze avond om al je vragen te stellen!


1.

Jonge Democraten (JD)

Deze politieke jongerenorganisatie is verbonden aan D66 i en heeft als doel bij te dragen aan de individuele ontplooiing van alle mensen. De JD is opgericht in 1984 en bestaat uit jongeren tussen de 12 en 30 jaar oud. Met ongeveer 3500 leden is JD één van de grotere politieke jongerenorganisaties in Nederland. De JD heeft tien lokale afdelingen in het land.

2.

Meer over...