Rik Grashoff aanwezig bij presentatie plan Looierspark, Doesburg

Martinikerk in Doesburg
wikipedia/Michielverbeek
datum 25 januari 2014 14:00
plaats Doesburg
aanwezigen H.J. (Rik) Grashoff i e.a.
organisatie GroenLinks (GL) i

Als het aan GroenLinks ligt is Doesburg straks een stadspark rijker. Zaterdag 25 januari presenteert GroenLinks een uitgewerkt plan voor de vrijkomende sportvelden aan de Koppelweg. Van 14.00u tot 16.00u is iedereen van harte welkom aan de Koppelweg 18 (gebouw IDO naast de stadswerf, ingang rechts van het pand). Rik Grashoff, voorzitter van GroenLinks, zal de middag inleiden met een presentatie over het thema 'Kansen door krimp'.

meer informatie op de website van GroenLinks Doesburg


1.

GroenLinks (GL)

GroenLinks is een progressieve partij, die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft. De partij werd opgericht op 24 november 1990 als fusie van de Communistische Partij van Nederland i (CPN), de Evangelische Volkspartij i (EVP), de Politieke Partij Radikalen i (PPR) en de Pacifistisch-Socialistische Partij i (PSP). GroenLinks trok samen met de PvdA op en deed met een gezamenlijke lijst mee aan de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i. Frans Timmermans i leidt de gezamenlijke fractie i in de Tweede Kamer.

De fractie GroenLinks-PvdA behaalde bij de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i 25 zetels. Dat zijn 8 zetels meer dan GroenLinks (8) en PvdA (9) opgeteld bij de verkiezingen in 2021. De partij behaalde in 2023 zeven zetels in de Eerste Kamer i en vormt samen met de PvdA een gezamenlijke fractie i van 14 zetels. GroenLinks heeft drie zetels in het Europees Parlement i.

2.

Meer over...