33848 - Burgerinitiatief “Geen EU-bevoegdhedenoverdracht zonder referendum” - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Dinsdag 20 augustus 2019
kalender

 

1.

Volledige titel

Burgerinitiatief “Geen EU-bevoegdhedenoverdracht zonder referendum”

 

2.

Moties

Bij dit dossier werden in de Tweede Kamer 13 moties ingediend.

3.

Documenten

(28 stuks)

2 21 januari 2014, motie, nr. 2     KST338482
Motie Van Bommel over een referendum over de eerstvolgende substantiële EU-verdragswijziging
 
2 21 januari 2014, motie, nr. 3     KST338483
Motie Van Bommel over een referendum over verdere afspraken ter versterking van de EMU
 
2 22 januari 2014, brief, nr. 1     KST338481
Brief commissie; Voorstel commissie voor het behandelen van het Burgerinitiatief “Geen EU-bevoegdhedenoverdracht zonder referendum”
 

4.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

5.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van ANP en PDC Informatie Architectuur.

6.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn, op de voet. De monitor signaleert de recent aan deze dossiers toegevoegde documenten en de vergaderingen waarin ze aan de orde komen. U ziet in één oogopslag van elk lopend wetsvoorstel de stand van zaken. Via e-mail-alerts en de nieuwsbrieffunctie zijn u en uw relaties altijd onmiddellijk op de hoogte.

Als u meer wilt weten over de Parlementaire Monitor, bekijk dan de uitgebreide beschrijving op www.pdc.nl of neem contact met ons op via info@parlementairemonitor.nl.