Brief regering; Uitstel beantwoording vragen inzake het voornemen tot het oprichten van de stichting SVB-BGT - Oprichting stichting SVB-BGT (Samenwerkingsverband van Bronhouders - Basisregistratie Grootschalige Topografie)

Deze brief is onder nr. 2 toegevoegd aan dossier 33808 - Samenwerkingsverband van Bronhouders - Basisregistratie Grootschalige Topografie.

1.

Kerngegevens

Officiële titel Oprichting stichting SVB-BGT (Samenwerkingsverband van Bronhouders - Basisregistratie Grootschalige Topografie); Brief regering; Uitstel beantwoording vragen inzake het voornemen tot het oprichten van de stichting SVB-BGT
Document­datum 14-01-2014
Publicatie­datum 14-01-2014
Nummer KST338082
Kenmerk 33808, nr. 2
Externe link origineel bericht
Originele document in PDF

2.

Tekst

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Vergaderjaar 2013–2014

33 808

Oprichting stichting SVB-BGT (Samenwerkingsverband van Bronhouders Basisregistratie Grootschalige Topografie)

Nr. 2

BRIEF VAN DE MINISTER VAN INFRASTRUCTUUR EN MILIEU

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal

Den Haag, 10 januari 2014

Op 19 december 2013 ontving ik Kamervragen van de vaste Kamercommissie van Infrastructuur en Milieu over het voornemen tot oprichten van de stichting SVB-BGT (Kamerstuk 33 808, nr. 1).

Mede gezien het feit dat betrokkenheid noodzakelijk is van mijn collega’s van Defensie en van Economische Zaken, vergt de beantwoording van de vragen wat extra tijd.

Ik zal u op zo kort mogelijke termijn de antwoorden op de vragen toezenden.

De Minister van Infrastructuur en Milieu, M.H. Schultz van Haegen-Maas Geesteranus


 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.