Aankondiging: De gelukkige onderneming, Amsterdam

Amsterdam
© PDC
datum 28 januari 2014 16:00 - 21:30
plaats Amsterdam
locatie Spui 25-27, 1012 XM Toon locatie
aanwezigen M.L. (Mei Li) Vos i, H. (Hubert) Smeets, L.F. (Lodewijk) Asscher i, M. (Menno) Hurenkamp i e.a.
organisatie Wiardi Beckman Stichting (WBS)

Deel op: Facebook Twitter LinkedIn

Arbeid

Bestaanszekerheid

Economische orde

Goed werk aan het begin van de 21e eeuw.

Met Lodewijk Asscher, Klara Boonstra, Harry Starren en Jurre van den Berg.

Waarom maakt werk ons nog steeds ongelukkig? Wanneer is de strijd tussen flexwerkers en vaste werknemers nou eens afgelopen? Hoe houden bedrijven op aandeelhouders met kwartaalcijfers te bedienen, en beginnen ze weer voor de maatschappij te produceren?

"De gelukkige onderneming" schetst in 15 bijdragen de arbeidsverhoudingen voor de nabije toekomst. Hoe het moet zitten tussen managers en toezichthouders, tussen directeuren en werknemers, tussen vrijheids-zoekers en zekerheidszoekers? Met bijdragen van onder meer Annemarieke Nierop, Klara Boonstra, Ivo Kuypers en Leni Beukema, Harry Starren, Hubert Smeets, Jelle van der Meer, Mei Li Vos en Ronald Dekker.

"De gelukkige onderneming" is een publicatie van de Wiardi Beckman Stichting en verschijnt onder redactie van Frans Becker en Menno Hurenkamp bij Uitgeverij Van Gennep.

De presentatie met gelegenheid tot debat is op 28 januari aanstaande om 16.00 uur, op Spui 25 te Amsterdam. Bereikbaar vanaf Amsterdam CS met tram 1,2 en 5. Toegang is gratis, maar plaats is beperkt.

Aanmelden

Aanmelden kan via de website van Spui 25. Het boek kan ter plekke gekocht worden.


1.

Meer over...