33829 - Elektronisch stemmen en tellen - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Maandag 18 januari 2021
kalender

33829 nl - ongeclassificeerd
Elektronisch stemmen en tellen

1.

Volledige titel

Elektronisch stemmen en tellen

2.

Documenten

(62 stuks)

2 20 december 2013, brief, nr. 1     KST338291
Brief regering; Aanbieding van het advies van de Commissie Onderzoek elektronisch stemmen in het stemlokaal "Elke stem telt"
 
2 4 februari 2014, brief, nr. 2     KST338292
Brief regering; Internetstemmen voor kiezers die vanuit het buitenland mogen stemmen
 
2 25 maart 2014, brief, nr. 3     KST338293
Brief regering; Kabinetsstandpunt over rapport elektronisch stemmen in het stemlokaal en internetstemmen voor kiezers in het buitenland
 

3.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

4.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van ANP en PDC Informatie Architectuur.

5.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn, op de voet. De monitor signaleert de recent aan deze dossiers toegevoegde documenten en de vergaderingen waarin ze aan de orde komen. U ziet in één oogopslag van elk lopend wetsvoorstel de stand van zaken. Via e-mail-alerts en de nieuwsbrieffunctie zijn u en uw relaties altijd onmiddellijk op de hoogte.

Als u meer wilt weten over de Parlementaire Monitor, bekijk dan de uitgebreide beschrijving op www.pdc.nl of neem contact met ons op via info@parlementairemonitor.nl.