NPHF Lezing 2013 - De nieuwe wereld van de gezondheidszorg, Amsterdam - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Donderdag 9 juli 2020
kalender

NPHF Lezing 2013 - De nieuwe wereld van de gezondheidszorg, Amsterdam

deBALIE in Amsterdam
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 20 november 2013 15:00
plaats Amsterdam
locatie De Balie Toon locatie
aanwezigen W.A.F.G. (Willem) Vermeend i e.a.
organisatie De Balie i

Na een succesvolle NPHF Federatie voor Gezondheid lezing vorig jaar organiseert NPHF dit jaar wederom een lezing. NPHF is verheugd dat de lezing dit jaar wordt uitgesproken door Willem Vermeend, die daarmee officieel afscheid neemt als voorzitter van de NPHF Federatie voor Gezondheid. Zijn lezing draagt de titel: De nieuwe wereld van de gezondheidszorg.

Hij geeft in zijn lezing zijn visie op de veranderende relatie tussen samenleving, economie, gezondheid en gezondheidszorg. Marianne Donker, directeur Publieke Gezondheid VWS, reflecteert vervolgens op de lezing van Willem Vermeend.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. U kunt uw aanwezigheid doorgeven aan Wilma Meerwijk per mail w.meerwijk@nphf.nl


Inhoudsopgave

1.

De Balie

Deze organisatie organiseert debatten, seminars, theater- en filmvoorstellingen met betrekking tot culturele, sociale en politieke vraagstukken in Amsterdam. Door middel van deze activiteiten worden vele interessegebieden bestudeerd en bediscussieerd, zoals technologie, kunst, economie, de veranderende bevolkingssamenstelling, Europa etc. De Balie is open voor een breed publiek en voor alle soorten media.

De Balie is gevestigd in het voormalige gerechtshof aan het Leidseplein in Amsterdam, en is in 1982 opgericht. Voormalig PvdA-politicus Felix Rottenberg i is mede-oprichter van de organisatie.

2.

Meer over...