Bijeenkomst Seniorennetwerk Gelderland met Bas van 't Wout, Westervoort

Westervoort, kerk
datum 25 november 2013 13:30
plaats Westervoort
aanwezigen B. (Bas) van 't Wout i e.a.
organisatie Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) i

De titel van de bijdrage van Bas is: “Thuiszorg van AWBZ naar WMO”

Het sociale domein is een beleidsveld van de overheid dat zeer ingewikkeld en omvangrijk is. Deze bijeenkomst is een goede gelegenheid voor de Gelderse senioren om zich op de hoogte te stellen van deze ingewikkelde, boeiende, maar ook geldverslindende materie.

De vijfde bijeenkomst van het VVD-seniorennetwerk in Gelderland vindt plaats op

Maandag 25 november 2013 van 13.30 uur - 17.00 uur in: Het Kasteeltje, Huize Vredenburg Klapstraat 112, 6931 CM Westervoort.

Het programma van de middag is als volgt:

  • Ontvangst vanaf 13.30 uur.
  • 14.00 uur: Opening van de bijeenkomst door Winfried Flapper, voorzitter van het VVD-seniorennetwerk Gelderland. -(opnieuw) voorstellen van de leden van de kerngroep -voorstellen van aanwezige VVD-bestuurders en kaderleden. -logistieke en administratieve mededelingen
  • 14.05 uur: Introductie Bas van ’t Wout en nieuws uit de Tweede Kamer.
  • 14.20 uur: interactieve speech door Bas van ‘t Wout, lid van de Tweede Kamerfractie van de VVD. Hij spreekt over “Thuiszorg van AWBZ naar WMO”
  • Volgende bijeenkomst: datum en onderwerp nader vast te stellen. Waar zullen we het dan over hebben?
  • Sluiting 17.00 uur.
  • Nazit voor de liefhebbers.

De bijeenkomst is bedoeld voor VVD-leden maar introducés zijn welkom.

Als u nu al vragen en opmerkingen heeft kunt u die opsturen naar de coördinator van het netwerk Minie Walma - Schreur: msgschreur@hetnet.nl. De vragen worden dan alvast doorgespeeld naar Bas.

Wij stellen het op prijs wanneer u zich voor deze bijeenkomst wilt aanmelden bij onze secretaris Teije Koning: teije.koning@hccnet.nl

Wij hopen alle belangstellende VVD-senioren te begroeten op 25 november.

Namens de kerngroep,

Winfried Flapper, voorzitter

(wflapper@kpnmail.nl)

Teije Koning, secretaris. (teije.koning@hccnet.nl)


1.

Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD)

De Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) is een rechtse liberale partij, met op onder meer ethisch gebied progressievere standpunten. Politiek leider is sinds 14 augustus 2023 Dilan Yesilgöz-Zegerius i. De partij werd opgericht in 1948 als opvolger van de Partij van de Vrijheid i (PvdV), die weer een voortzetting was van de vooroorlogse Liberale Staatspartij i (LSP).

De VVD kreeg bij de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i 24 zetels, een verlies van 10 zetels ten opzichte van 2021. De VVD werd daarmee voor het eerst in dertien jaar niet de grootste partij in de Tweede Kamer. In de Eerste Kamer i heeft de VVD momenteel tien zetels. Er zitten vier leden namens de VVD in het Europees Parlement.

2.

Meer over...