33774 NL - wetsvoorstel
Initiatiefvoorstel Wet transparantie voedselverspilling

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

Dit wetsvoorstel werd op 17 oktober 2013 aanhangig gemaakt door het Tweede Kamerlid Klaver (GL) i.

 

Dit voorstel is gebaseerd op de overweging, dat het wenselijk is de Warenwet aan te passen teneinde publieke transparantie rondom voedselverspilling bij supermarkten te bevorderen.

1.

Volledige titel

Voorstel van wet van het lid Klaver tot wijziging van de Warenwet in verband met het creëren van transparantie omtrent voedselverspilling bij supermarkten (Wet transparantie voedselverspilling)

2.

Documenten

(8 stuks)

2 16 oktober 2013, geleidende brief, nr. 1    
Geleidende brief
 
2 17 oktober 2013, geleidende brief, nr. 1     KST337741
Geleidende brief
 
2 17 oktober 2013, voorstel van wet, nr. 2     KST337742
Voorstel van wet
 
2 17 oktober 2013, memorie van toelichting, nr. 3     KST337743
Memorie van toelichting
 

3.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

4.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met het inleidende gedeelte van de memorie van toelichting, alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van PDC Informatie Architectuur.

5.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.