KING Jaarcongres, 's-Hertogenbosch - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Donderdag 1 oktober 2020
kalender

KING Jaarcongres, 's-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch - Sint-Janskathedraal
datum 16 januari 2014
plaats 's-Hertogenbosch
locatie 1931 Congrescentrum Brabanthallen Toon locatie
aanwezigen A.Ch. (Andrée) van Es i, M. (Mark) Rutte i, K. (Kim) Putters i, Ch.P. (Tof) Thissen i, A.F.M. (Alex) Brenninkmeijer i, MJA (Marcia) Luyten e.a.
organisatie Platform voor de InformatieSamenleving (ECP)

Hoe kunnen we het verschil maken voor die mensen die het nodig hebben? Hoe houd je als gemeente je deuren open en blijf je in contact met je burgers?

Omschrijving

Deze vragen raken de kern van het werk van gemeenten: mensen als uitgangspunt en mensen als opdrachtgever. Tijdens het komende KING Jaarcongres wordt hier uitvoerig bij stilgestaan. Het thema van het congres is: De drempel laag, de ambitie hoog!

"De ambities zijn groot: gemeenten willen het echt goed doen, beter dan het Rijk. Mensen helpen en niet van het kastje naar de muur sturen. Geen onnodige drempels opwerpen op hun weg naar participatie en zelfredzaamheid. Hoe garandeer je je toegankelijkheid als gemeente? Hoe kun je ondanks de bezuinigingen toch iets doen voor die mensen met hulpvragen? En, hoe behouden we de menselijke maat in onze dienstverlening en zijn we efficiënt en effectief? Op het KING Jaarcongres krijgt u daarom inspiratie, nieuwe inzichten en praktische handvatten aangereikt", zo schrijft KING in zijn uitnodiging.

Datum

Donderdag 16 januari 2014

Locatie

1931 Congrescentrum Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch

Meer informatie

Voor meer informatie en het programma kunt u kijken op de website van het congres.


1.

Meer over...