Geleidende brief - Initiatiefnota van de leden Jacobi, Van Veldhoven en Klaver over Mooi Nederland

Deze geleidende brief i is onder nr. 1 toegevoegd aan dossier 33734 - Initiatiefnota Mooi Nederland (natuurbescherming).

1.

Kerngegevens

Officiële titel Initiatiefnota van de leden Jacobi, Van Veldhoven en Klaver over Mooi Nederland; Geleidende brief; Geleidende brief
Document­datum 25-09-2013
Publicatie­datum 25-09-2013
Nummer KST337341
Kenmerk 33734, nr. 1
Externe link origineel bericht
Originele document in PDF

2.

Tekst

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Vergaderjaar 2012–2013

33 734

Initiatiefnota van de leden Jacobi, Van Veldhoven en Klaver over Mooi Nederland

Nr. 1

GELEIDENDE BRIEF

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal

Den Haag, 26 maart 20131

Hierbij bieden wij u aan de initiatiefnota «Mooi Nederland».

De nota bevat aanbevelingen voor aanpassing van de Natuurbeschermingswet, waarbij de Flora- en Faunawet en de Boswet hierin geïntegreerd worden.

Afgelopen maandag 25 maart 2013 hebben wij de nota Mooi Nederland ook aangeboden aan de Staatssecretaris van Economische Zaken. Zij heeft ons toegezegd de nota voor voorlichting te zenden aan de Raad van State en over de uitkomst daarvan de Kamer te informeren. Graag willen wij u de nota aanbieden, met het verzoek de behandeling van de nota en de voorlichting van de Raad van State te betrekken bij de behandeling van de nog te ontvangen wijziging van de Natuurbeschermingswet. Wij stellen u voor deze nota en de nog te ontvangen voorlichting van de Raad van State voor behandeling in handen te stellen van de vaste commissie voor Economische Zaken.

Jacobi

Van Veldhoven

Klaver

Deze initiatiefnota is ingediend op 26 maart 2013 en ook op die datum aangeboden aan de Staatssecretaris van Economische Zaken. Bij die gelegenheid is toegezegd de nota aan de Raad van State te zenden en voorlichting te vragen. De gevraagde voorlichting is inmiddels ontvangen (Kamerstuk 33 734, nr. 4) en bij brief van 5 september 2013 door de Staatssecretaris aan de Kamer aangeboden (Kamerstuk 33 734, nr. 3). De initiatiefnemers hebben verzocht om deze nota en de voorlichting van de Raad van State gelijktijdig in behandeling te nemen. Conform dit verzoek worden de nota en de uitgebrachte voorlichting hierbij gepubliceerd.


 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.