Symposium De Gezonde Werkvloer, vitaliteit: structureel bedrijfsbeleid, Den Haag

Ridderzaal in Den Haag
© Kevin Bergenhenegouwen

De Stichting van de Arbeid en het Convenant Gezond Gewicht organiseren voor de vijfde keer het symposium De Gezonde Werkvloer, dit jaar met het thema:

VITALITEIT: STRUCTUREEL BEDRIJFSBELEID

Donderdag 10 oktober 2013

Tijd: 13.30-18.00 uur

Locatie: New Babylon, Anna van Buerenplein 48 Den Haag, direct aan het Stationsplein (CS)

Veel bedrijven en organisaties stimuleren vitaliteit en een gezonde leefstijl op het werk met het oog op duurzame inzetbaarheid. Zij organiseren activiteiten op het gebied van bewegen en sport en maken het aanbod in het bedrijfsrestaurant gezonder. De bewustwording groeit. De volgende stap is hoe deze activiteiten een structureel karakter kunnen krijgen, zodat het niet blijft bij eenmalige acties en leuke evenementen, maar vitaliteit een fundamenteel onderdeel wordt van bedrijfsbeleid.

Het symposium De Gezonde Werkvloer wordt geopend door Lodewijk Asscher, minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Verder verwelkomen wij onder meer:

Paul Rosenmöller, voorzitter Convenant Gezond Gewicht en ambassadeur JOGG Roger van Boxtel, voorzitter Raad van Bestuur Menzis

Bert van der Sluis, HR director IHC Merwede

Adriaan Heuzinkveld, HR manager van Koninklijke Gazelle

Voor wie Voor werknemers en werkgevers en hun vertegenwoordigers, bestuurders en management, HR- en P&O-managers, bestuurders en kaderleden van vakbonden, ondernemingsraadsleden, branchevertegenwoordigers, bedrijfsgezondheidsdiensten, arbodiensten en iedereen die actief bezig is met een gezonde leefstijl en vitaliteit in het bedrijf en op de werkvloer.

Aanmelden kunt u kosteloos via: info@stvda.nl


1.

Stichting van de Arbeid (STAR)

De Stichting van de Arbeid (STAR) is een overlegorgaan voor de sociale partners.

De STAR heeft tot doel overleg tussen werkgevers en werknemers en hun organisties te stimuleren. Dit overleg gaat met name over arbeidsgerelateerde vraagstukken, zoals arbeidsvoorwaarden en de arbeidsmarkt. Tevens geeft de STAR informatie en advies aan werkgevers- en werknemersorganisaties en maakt de STAR haar opvattingen aan de overheid kenbaar. De STAR is gestructureerd als een stichting.

2.

Meer over...