32878, nr. 11 - Amendement Ulenbelt dat regelt dat de uitkering van personen die wonen buiten de Europese Unie, Zwitserland en landen betrokken bij de EER in alle gevallen wordt aangepast aan het in dat land geldende prijspeil, ook indien dit hoger ligt dat in Nederland. - Wet woonlandbeginsel in de sociale zekerheid

Dit amendement op het wetsvoorstel Wet woonlandbeginsel in de sociale zekerheid werd op 10 november 2011 ingediend door het Tweede Kamerlid Paul Ulenbelt (SP) i.
 
De toelichting van de indiener luidt als volgt:
 

Dit amendement regelt dat de uitkering van personen, die buiten de Europese Unie, Zwitserland en landen betrokken bij de EER, wonen in alle gevallen wordt aangepast aan het in dat land geldende prijspeil. Dit betreft dus ook landen waar het prijspeil hoger ligt dan in Nederland.

 

Inhoudsopgave

  1. Documenten
  2. Dossier

1.

Documenten

2 10 november 2011, amendement, nr. 11     KST3287811
Amendement Ulenbelt dat regelt dat de uitkering van personen die wonen buiten de Europese Unie, Zwitserland en landen betrokken bij de EER in alle gevallen wordt aangepast aan het in dat land geldende prijspeil, ook indien dit hoger ligt dat in Nederland.
publicatie: 11 november 2011
 

2.

Dossier