Bezoek Tweede Kamer met Ard van der Steur, Zoetermeer

Station Zoetermeer en de Nelson Mandelabrug
datum 27 juni 2013 16:15
plaats Zoetermeer
locatie Tweede Kamer der Staten Generaal, Lange Poten 4 (bezoekersingang) Toon locatie
aanwezigen G.A. (Ard) van der Steur i e.a.
organisatie Jongeren Organisatie Vrijheid en Democratie (JOVD) i

Op donderdag 27 juni bezoekt de JOVD Zoetermeer en omstreken de Tweede Kamer. Ard van der Steur, Tweede Kamerlid voor de VVD, leidt ons door de Tweede Kamer en al haar achterkamertjes. Daarna zullen we met hem in gesprek gaan over de gevangenisplannen van de coalitie. Ook de gevangenis in Zoetermeer gaat sluiten. Belangrijke plannen voor zowel het land, als voor Zoetermeer dus. Ga mee in discussie over het gevangenissen masterplan van de staatssecretaris en kom mee om de achterkamertjes van de Tweede Kamer te ontdekken! Deze activiteit mag je niet missen.

Aanmelden is voor deze activiteit verplicht. Stuur een mail naar secretaris@jovdzoetermeer.nl voor 24 juni. Vermeld hierin je volledige naam en geboortedatum. Legitimatie is bij het bezoek verplicht.

Waar: Tweede Kamer der Staten Generaal, Lange Poten 4 (bezoekersingang)

Wanneer: donderdag 27 juni, 16:15

Aanmelden voor 24 juni


1.

Jongeren Organisatie Vrijheid en Democratie (JOVD)

Deze in 1949 opgerichte Nederlandse liberale politieke jongerenorganisatie is sinds 2000 formeel gelieerd aan de VVD i. De Jongeren Organisatie Vrijheid en Democratie (JOVD) is echter in politiek opzicht volledig onafhankelijk van de VVD en heeft op bepaalde punten dan ook afwijkende standpunten. De organisatie heeft lokale afdelingen die zijn verdeeld over het gehele land. Het Algemeen Secretariaat van de JOVD is gevestigd in Den Haag.

2.

Meer over...