Venlo e.o. & Rijk van Nijmegen c.a.: Bezoek Tweede Kamer, Den Haag - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Zondag 5 juli 2020
kalender

Venlo e.o. & Rijk van Nijmegen c.a.: Bezoek Tweede Kamer, Den Haag

Ridderzaal in Den Haag
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 13 maart 2013 09:40
plaats Den Haag
aanwezigen K.C.J. (Karin) Straus i e.a.
organisatie Jongeren Organisatie Vrijheid en Democratie (JOVD) i

Bezoek Tweede Kamer

Op woensdag 13 maart bezoeken de JOVD Venlo e.o. & Rijk van Nijmegen c.a. de Tweede Kamer der Staten-Generaal. Onder leiding van Tweede Kamerlid Karin Straus (VVD) zullen we worden rondgeleid en zullen we met haar in gesprek gaan over alle aspecten van het Kamerlidmaatschap.

Deelnemers van de afdeling Venlo e.o. kunnen zich voor dit bezoek aanmelden door een e-mail te sturen naar voorzitter[at]jovdvenlo.nl. We verzamelen om 9.40 uur in de vertrekhal van station Venlo; de trein vertrekt om 9.50 van perron ...1.

Deelnemers van de afdeling Rijk van Nijmegen c.a. kunnen zich voor dit bezoek aanmelden door een e-mail te sturen naar scholing[at]jovdnijmegen.nl. We nemen om 10.12u de trein vanuit Nijmegen richting Den Haag.

Let op! Aanmelden is verplicht. Er is slechts een aantal plaatsen beschikbaar! De inschrijving sluit op 6 maart, dus zorg dat je er op tijd bij bent!

Voor de Nijmegenaren is dit extra interessant als een mooie opwarmer voor het Project Politiek!

Deelnemers dienen een paspoort of ID-kaart mee te nemen.


1.

Jongeren Organisatie Vrijheid en Democratie (JOVD)

Deze in 1949 opgerichte Nederlandse liberale politieke jongerenorganisatie is sinds 2000 formeel gelieerd aan de VVD i. De Jongeren Organisatie Vrijheid en Democratie (JOVD) is echter in politiek opzicht volledig onafhankelijk van de VVD en heeft op bepaalde punten dan ook afwijkende standpunten. De organisatie heeft lokale afdelingen die zijn verdeeld over het gehele land. Het Algemeen Secretariaat van de JOVD is gevestigd in Den Haag.

2.

Meer over...