Groningen: In gesprek met... Arno Rutte (+ liberale kennismakingsborrel), Garrison

Kalender (Bron: swedeandsour / iStock.com)
swedeandsour / iStock.com
datum 11 maart 2013
plaats Garrison, Verenigde Staten
locatie Time Out Toon locatie
aanwezigen A.C.L. (Arno) Rutte i e.a.
organisatie Jongeren Organisatie Vrijheid en Democratie (JOVD) i

Maandag 11 maart: In gesprek met... Arno Rutte (+ liberale kennismakingsborrel)

Locatie: Time Out

Tijdstip: 20.00

Op maandag (!) 11 maart komt het Groningse Tweede Kamerlid Arno Rutte naar de JOVD Groningen om met ons in gesprek te gaan over actuele thema’s, zoals het rook- en alcoholbeleid. Moet roken ook in kleine cafés verboden worden? Of is dit een kwestie van onnodige betutteling? En wat vinden we eigenlijk van de leeftijd waarop tieners alcohol mogen drinken?

Praat mee en laat je licht schijnen op deze maatschappelijke problematiek. Natuurlijk is er ook alle gelegenheid om vragen te stellen over de andere zaken die Arno in zijn portefeuille heeft, zoals de geestelijke gezondheidszorg, ouderenmishandeling, dierproeven en mantelzorg of vrijwilligerswerk.

Na afloop van de activiteit zal er een liberale borrel plaatsvinden (lees: eerste drankje is gratis!), die (mede) bedoeld is voor geïnteresseerden die kennis willen maken met de JOVD. Dus wil je een keer een kijkje nemen bij de JOVD, dan is deze laagdrempelige avond zeker geschikt om even binnen te stappen. Iedereen is welkom, zowel bij de activiteit als bij de borrel. We hopen jullie allemaal te zien!


1.

Jongeren Organisatie Vrijheid en Democratie (JOVD)

Deze in 1949 opgerichte Nederlandse liberale politieke jongerenorganisatie is sinds 2000 formeel gelieerd aan de VVD i. De Jongeren Organisatie Vrijheid en Democratie (JOVD) is echter in politiek opzicht volledig onafhankelijk van de VVD en heeft op bepaalde punten dan ook afwijkende standpunten. De organisatie heeft lokale afdelingen die zijn verdeeld over het gehele land. Het Algemeen Secretariaat van de JOVD is gevestigd in Den Haag.

2.

Meer over...