Symposium Liberale beginselen en lokale politiek i.s.m. VVD Schepenbank, met Heleen Dupuis en Luigi van Leeuwen, Den Haag

Ridderzaal in Den Haag
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 10 april 2013 15:30 - 18:30
plaats Den Haag
locatie Idazaal, Prinsestraat 37 Den Haag Toon locatie
aanwezigen H.M. (Heleen) Dupuis i, L. (Luigi) van Leeuwen e.a.
organisatie Prof. B.M. Telders-Stichting

Wednesday 10 April 2013

Op woensdagmiddag 10 april organiseert de Teldersstichting i.s.m. de VVD Schepenbank (de vereniging van VVD wethouders) een bijeenkomst in het teken van liberale beginselen en lokale politiek.

Dit symposium vindt plaats in de Idazaal, Prinsestraat 37 in Den Haag van 16.00 uur tot 17.30 uur; ontvangst vanaf 15.30 uur.

Als sprekers treden op mw. prof. dr. H.M. Dupuis (Eerste Kamerlid voor de VVD en lid van het curatorium van de Teldersstichting) en dr. L. van Leeuwen (oud-burgemeester van Wassenaar en Zoetermeer en voormalig hoogleraar openbare financiën van de lagere overheden).

Tijdens de bijeenkomst wordt een herziene uitgave van de Liberale Spiegel, geschreven door Heleen Dupuis en ondergetekende, gepresenteerd. Ter afsluiting worden de aanwezigen uitgenodigd om 17.30 uur een borrel te drinken.

Voor dit mini-symposium dient u zich aan te melden en de kosten van € 10,- over te maken op girorekening 33.49.769 t.n.v. de Teldersstichting in Den Haag o.v.v. “Lokale politiek 10 april”. Donateurs hebben gratis toegang. Gelieve uw aanmelding te sturen naar info@teldersstichting.nl.

Wees welkom op woensdag 10 april!


1.

Meer over...