Brief regering; Uitstel reactie op de initiatiefnota - Initiatiefnota van de leden Anne Mulder en Michiel van Veen over patiŽntveiligheid - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Zaterdag 23 november 2019
kalender

1.

Tekst

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Vergaderjaar 2012Ė2013

33 497

Initiatiefnota van de leden Anne Mulder en Michiel van Veen over patiŽntveiligheid

Nr. 3

BRIEF VAN DE MINISTER VAN VOLKSGEZONDHEID, WELZIJN EN SPORT

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal

Den Haag, 24 januari 2013

De vaste commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft mij gevraagd te reageren op de initiatiefnota van de leden Mulder en Van Veen (VVD). Deze reactie kan tot mijn spijt niet binnen de gebruikelijke termijn worden gegeven.

De reden van dit uitstel is dat ik de uitkomsten van een aantal lopende trajecten, zoals het debat over disfunctionerende specialisten en de beleidsreactie op de rapporten van Van der Steenhoven en Sorgdrager, in deze reactie wil verwerken.

Ik zal u de reactie zo spoedig mogelijk doen toekomen, in ieder geval voor het nog in te plannen algemeen overleg over PatiŽntveiligheid.

De minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, E.I. Schippers


 
 
 

2.

Meer informatie

 

3.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn, op de voet. De monitor signaleert de recent aan deze dossiers toegevoegde documenten en de vergaderingen waarin ze aan de orde komen. U ziet in ťťn oogopslag van elk lopend wetsvoorstel de stand van zaken. Via e-mail-alerts en de nieuwsbrieffunctie zijn u en uw relaties altijd onmiddellijk op de hoogte.

Als u meer wilt weten over de Parlementaire Monitor, bekijk dan de uitgebreide beschrijving op www.pdc.nl of neem contact met ons op via info@parlementairemonitor.nl.