Verborgen talentenmarkt, Amsterdam

Amsterdam
© PDC
datum 27 februari 2013 14:00 - 18:00
plaats Amsterdam
locatie WTC Amsterdam, Strawinskylaan 1, 1077 XW Toon locatie
aanwezigen W.J. (Wouter) Bos i e.a.
organisatie VU Connected

Je bent vol ambitie en klaar om de arbeidsmarkt te bestormen. Hoe doe je dat tijdens een financiële crisis waarin het voor starters steeds moeilijker wordt om een geschikte baan te vinden? Op 27 februari vergroten young professionals van de VU hun kansen. Die dag presenteren deze verborgen talenten vand de VU hun CV van de toekomst in het WTC Amsterdam.

Nieuwe talenten van de Zuidas

Bijna afgestudeerde studenten en alumni van de VU spreken met professionals van topbedrijven van WTC Amsterdam tijdens speed dates over de volgende vragen: Welke kennis en kunde heeft Nederland nodig om uit de crisis te komen? Welk talent gaan de young professionals inzetten om een verandering in de samenleving teweeg te brengen? Hoe ziet hun wereld eruit in 2030 en hoe maken zij het verschil?

Het programma

Tijdens de Verborgen Talentenmarkt brengen we het verborgen talent van de VU in verbinding met de kennis en kunde van de Zuidas. Professionals vanuit WTC Amsterdam zullen vertegenwoordigd zijn. Het wordt een dag met een keynote speech door voormalig minister van Financiën Wouter Bos, speed dates en een workshop. De dag sluiten we af met een netwerkborrel.

  • 14.00 uur: Inloop met koffie en thee
  • 14.30 uur: Woord van welkom door de dagvoorzitter
  • 14.45 uur: Keynote speech Wouter Bos
  • 15.10 uur: Speed daten met topprofessionals van de Zuidas
  • 16.45 uur: uitreiking prijs 'Beste Talent van de Zuidas'
  • 17.00 uur: netwerkborrel

Meer informatie

Heb je vragen over deelname aan de Verborgen Talentenmarkt? Neem dan contact op met Joanneke Lootsma: joanneke.lootsma@vuconnected.nl, 020 5986653.


1.

Meer over...