Ybeltje´s Inspiratie Tour 2012

Met dank overgenomen van Y. (Ybeltje) Berckmoes-Duindam i, gepubliceerd op maandag 20 augustus 2012, 9:10.

in Ybeltje's Inspiratie Tour

Wat inspireert jou? Wat vind jij dat ik zou moeten weten, zien of ervaren? Laat het mij weten via @ybeltjebd. Ik sta open voor suggesties uit inspirerende netwerken en activiteiten. Stuur me een tweet of mail me als je een vraag of suggestie hebt.

Als lid van de Tweede Kamer voor de VVD houd ik mij bezig met de politiek in een wereld die klaar is om mensen, informatie en ideeën met elkaar te verbinden. De oude wereld van de politiek én de nieuwe wereld van netwerken en informatie fascineert me. Hoe kan de groei en ontwikkeling van Nederland worden versterkt? Hoe kan het goede van verschillende werelden met elkaar in verbinding worden gebracht? Dat houdt me bezig. Ik heb hierin echter wel een inhaalslag te maken.

Daarom ga ik tijdens de campagneperiode voor de Tweede Kamer verkiezingen van 25 augustus tot 12 september 2012 op Inspiratie Tour. Als nummer 39 van de VVD lijst sta ik voor een uitdaging. Maar deze positie zorgt er ook voor dat ik niet volledig wordt geleefd door een verplichte politieke agenda. Dit geeft mij de tijd om deze weken volop nieuwe dingen te doen en te beleven.

Daarom nogmaals, ben ik op zoek naar jouw verhaal, jouw ideeën en jouw aanpak in het leven. Om naar te luisteren en van te leren en straks mee te nemen in mijn werk als jouw volksvertegenwoordiger in de Tweede Kamer.

Twitter @ybeltjebd

Facebook ybeltje berckmoes

Email y.berckmoes-duindam@tweedekamer.nl

LinkedIn Ybeltje Berckmoes

Twittertopic #Ybeltje2012