33485 - Evaluatie Wet wegvervoer goederen - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Maandag 9 december 2019
kalender

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

 

De Evaluatie Wet wegvervoer goederen vloeit voort uit een verplichting in de Wet wegvervoer goederen i om het functioneren van die wet te onderzoeken. Deze evaluatie gaat in op aantal onderwerpen, te weten de eis van dienstbetrekking, de ondergrens voor de vergunningplicht voor het uitoefenen van beroepsgoederenvervoer en de mede-aansprakelijkheid van verlader voor overbelading van een vrachtwagen.

1.

Volledige titel

Evaluatie Wet wegvervoer goederen

 

2.

Documenten

(15 stuks)

2 22 november 2012, brief, nr. 1     KST334851
Brief regering; Evaluatie Wet wegvervoer goederen
 
2 28 mei 2013, brief, nr. 2     KST334852
Brief regering; Rapportage Wettelijke evaluatie NIWO
 
2 8 november 2018, brief, nr. 3     KST334853
Brief regering; Rapport inzake de wettelijke evaluatie van Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie (NIWO) over de periode 2013-2017
 

3.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

4.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van ANP en PDC Informatie Architectuur.

5.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn, op de voet. De monitor signaleert de recent aan deze dossiers toegevoegde documenten en de vergaderingen waarin ze aan de orde komen. U ziet in één oogopslag van elk lopend wetsvoorstel de stand van zaken. Via e-mail-alerts en de nieuwsbrieffunctie zijn u en uw relaties altijd onmiddellijk op de hoogte.

Als u meer wilt weten over de Parlementaire Monitor, bekijk dan de uitgebreide beschrijving op www.pdc.nl of neem contact met ons op via info@parlementairemonitor.nl.