CDA kandidaten starten met sportieve fietscampagne door heel Fryslân

Met dank overgenomen van S. (Sander) de Rouwe i, gepubliceerd op dinsdag 21 augustus 2012.

Twee weken op de tandem door provincie

CDA kandidaten starten met sportieve fietscampagne door heel Fryslân

OENTSJERK - Zaterdag 25 augustus begint in Oentsjerk de Friese CDA campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen. De Friese CDA kandidaten Sander de Rouwe uit Bolsward en Harry van der Molen uit Leeuwarden beginnen dan aan een bijzondere tandemtour door de hele provincie. Onder het motto “samen kunnen we meer” nemen ze elke dag iemand anders mee op de fiets door de provincie.

De campagne is opvallend en een bewuste keuze van de beide CDA’ers. Sander de Rouwe: “Met de fiets komen we naar mensen toe in plaats van andersom”. De kandidaten fietsen om en om en nemen elke dag iemand mee uit de regio. “Deze fietscampagne is laagdrempelig en ideaal om te vertellen waarvoor je staat , maar ook om te horen wat er leeft , aldus Harry van der Molen. Tijdens de fietstour worden steden en dorpen bezocht en werkbezoeken gedaan aan scholen, instellingen en bedrijven.

De fietstour duurt 2 weken en eindigt op dinsdag 11 september in Bolsward. Zaterdag start de fietstour met beide kandidaten in Oentsjerk bij zorgboerderij Moai Seldsam. Tijdens de eerste fietstocht worden verder Gytsjerk, Hurdegaryp en Burgum bezocht. Aan het einde van de middag wordt in Earstermar het eerste officiële CDA campagnebord in de provincie onthuld door Sander de Rouwe en Harry van der Molen.

EINDE PERSBERICHT

Informatie voor de pers:

Contactpersoon voor de fietstour is Friso Douwstra, 06 46023527 of mail campagne@CDA-fryslân.nl

Alle bezoeken zijn vrij toegankelijk voor de pers. U bent van harte welkom om tijdens de tour langs te komen.

De fietstour is ook digitaal te volgen op twitter via @grienefyts en facebook via www.facebook.com/sanderenharry