Drukdrukdruk

Met dank overgenomen van M.M. (Margreet) de Boer i, gepubliceerd op vrijdag 9 november 2012, 2:11.

Shame on me, ik zie dat het meer dan drie maanden geleden is dat ik mijn laatste blog heb geplaatst. Zo druk met alles dat er geen tijd is om er eens lekker voor te gaan zitten. Die heb ik nu ook niet. Dat ik nu toch een berichtje schrijf is te danken aan Comensha, waarvan ik het verzoek kreeg om een banner op mijn website te plaatsen. Als bestuurslid kan ik dat natuurlijk niet weigeren.

Dan meteen ook maar even een kort overzichtje van waar ik de afgelopenmaanden mee bezig ben geweest.

Met PoWR nog steeds bezig met de actualisering van de gids seksueel geweld betaald gezet.

Voor Rights4Change naar Indonesie geweest om een training te geven (Mapping Violence against women), en naar de WAVE conferentie in Londen voor een presentatie over human rights impact assessments on domestic violence.

In de Eerste Kamer onder meer inbreng met betrekking tot de afschaffing van de deelgemeenten en het debat over de prostitutiewet. Over dat laatste ook nog een artikel op de site sociale vraagstukken.

En morgen vertrek ik naar Sierra Leone, om - als eerste kamerlid- deel te nemen aan de verkiezingswaarnemingsmissie aldaar.

Ik zal mijn best doen daarover via dit blog verslag te doen (hoop dat er af en toe internetverbinding is).

Maar eerst nog een vergadering met Rights4Change, laatste boodschappen doen, inpakken, morgen misschien nog even schaatsen.

Kortom, drukdrukdruk.

Tot later!