Rita Verdonk op bezoek bij JOVD Rijnmond, Rotterdam

Erasmusbrug in Rotterdam
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 29 november 2012 19:45
plaats Rotterdam
aanwezigen M.C.F. (Rita) Verdonk i e.a.
organisatie Jongeren Organisatie Vrijheid en Democratie (JOVD) i

Op deze avond hebben we een prominente oud-politica en voormalig minister te gast: Rita Verdonk. Van gevangenisdirecteur, consultant, Tweede Kamerlid voor de VVD, minister voor Vreemdelingenbeleid en Integratie, eenmansfractie in de Tweede Kamer en oprichtster van haar eigen partij; Rita Verdonk heeft een onuitwisbare indruk achter gelaten in Den Haag. Op deze avond zal ze bij de JOVD Rijnmond haar verhaal vertellen. Aan de hand van verschillende stellingen en vragen, voorbereid door de Commissie Regionale Politiek, zullen we Rita Verdonk uitdagen om haar visie te geven op haar jaren in Den Haag en de politieke actualiteit. Zoals immer staat tijdens een sprekersavond van de JOVD Rijnmond interactiviteit voorop; heb je vragen voor Rita Verdonk dan is dit dus je kans! Naar goed liberaal gebruik zal de avond afgesloten worden met een borrel, waar ongetwijfeld nog lang nagepraat zal worden.

LET OP LOCATIE IS GEWIJZIGD: Sociëteit Hermes, Robert Baeldestraat 55, Rotterdam

Tijdstip: inloop vanaf 19.45 uur, start 20.00 uur

In onze activiteitenkalender vind je een overzicht van de activiteiten die de komende periode door de JOVD Rijnmond worden georganiseerd.


1.

Jongeren Organisatie Vrijheid en Democratie (JOVD)

Deze in 1949 opgerichte Nederlandse liberale politieke jongerenorganisatie is sinds 2000 formeel gelieerd aan de VVD i. De Jongeren Organisatie Vrijheid en Democratie (JOVD) is echter in politiek opzicht volledig onafhankelijk van de VVD en heeft op bepaalde punten dan ook afwijkende standpunten. De organisatie heeft lokale afdelingen die zijn verdeeld over het gehele land. Het Algemeen Secretariaat van de JOVD is gevestigd in Den Haag.

2.

Meer over...