Werkbezoek Pieter Heerma aan Proson, Ermelo

Kalender (Bron: swedeandsour / iStock.com)
swedeandsour / iStock.com
datum 30 november 2012 13:31 - 15:30
plaats Ermelo
aanwezigen P.E. (Pieter) Heerma i e.a.
organisatie Christen-Democratisch Appèl (CDA) i

DOEN WAAR JE GOED IN BENT!

Proson is de sociale onderneming van Bartiméus en uniek in Nederland! Al sinds 1928 richt de veelzijdige dienstverlening en expertise zich op het behouden en creëren van aangepaste werkplekken in de sociale werkvoorziening. De mens met een visuele arbeidshandicap staat hierin centraal. 170 medewerkers werken op hun eigen niveau op verschillende afdelingen. De helft heeft van hen is blind of slechtziend.


1.

Christen-Democratisch Appèl (CDA)

Het Christen-Democratisch Appèl (CDA) is een christelijk geïnspireerde partij in het centrum van het politieke spectrum. Henri Bontenbal i is momenteel politiek leider van het CDA. De partij werd opgericht op 11 oktober 1980 als fusie van Anti-Revolutionaire Partij i (ARP), Christelijk-Historische Unie i (CHU) en Katholieke Volkspartij i (KVP).

De partij behaalde bij de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i 5 zetels, een verlies van 10 zetels ten opzichte van de Tweede Kamerverkiezingenin 2021. De partij heeft zes zetels in de Eerste Kamer en vijf zetels in het Europees Parlement.

2.

Meer over...