Rijnmond: Politiek en Media met Philip van Veller, Rotterdam

Erasmusbrug in Rotterdam
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 30 oktober 2012 19:45
plaats Rotterdam
locatie Grand Café Restaurant Hoofdstuk II, Oostmolenwerf 14-24 Toon locatie
aanwezigen G. (Gerrit) Zalm i, H.F. (Hans) Dijkstal i e.a.
organisatie Jongeren Organisatie Vrijheid en Democratie (JOVD) i

Op deze avond is oud-woordvoerder & politiek secretaris van Hans Dijkstal (VVD Tweede Kamerfractievoorzitter) en voormalig Rijnmondiaan Philip van Veller, tegenwoordig actief als directiesecretaris en hoofd Bestuursbureau bij de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG), bij ons te gast. Als actief lid van onze afdeling stond hij al bekend om zijn scherpe pen en met zijn ervaring in communicatie bij de VVD Tweede Kamerfractie en als adviseur van bestuurders bij het Ministerie van Financiën als Gerrit Zalm (VVD), is Philip van Veller de uitgelezen persoon om mee in discussie te gaan over de rol van de media binnen de Haagse politiek. Als voorlichter van Hans Dijkstal (VVD) heeft hij de roerige jaren rond de opkomst van Pim Fortuyn van dichtbij meegemaakt en hij kent de Haagse werkelijkheid van binnenuit. Met een oud-lid te gast is er volop ruimte voor het stellen van vragen en discussie. Heb jij belangstelling voor het spel tussen voorlichters, journalisten, lobbyisten en politici? Dan mag jij deze avond zeker niet missen! Naar goed gebruik zal de avond worden afgesloten met een liberale borrel.

Locatie: Grand Café Restaurant Hoofdstuk II, Oostmolenwerf 14-24, Rotterdam

Tijdstip: inloop vanaf 19.45 uur, start 20.00 uur

In onze activiteitenkalender vind je een overzicht van de activiteiten die de komende periode door de JOVD Rijnmond worden georganiseerd.


1.

Jongeren Organisatie Vrijheid en Democratie (JOVD)

Deze in 1949 opgerichte Nederlandse liberale politieke jongerenorganisatie is sinds 2000 formeel gelieerd aan de VVD i. De Jongeren Organisatie Vrijheid en Democratie (JOVD) is echter in politiek opzicht volledig onafhankelijk van de VVD en heeft op bepaalde punten dan ook afwijkende standpunten. De organisatie heeft lokale afdelingen die zijn verdeeld over het gehele land. Het Algemeen Secretariaat van de JOVD is gevestigd in Den Haag.

2.

Meer over...