Laurens Jan Brinkhorst, een diverse en mooie politieke carrière, Rotterdam

Erasmusbrug in Rotterdam
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 15 november 2012 19:30 - 22:30
plaats Rotterdam
locatie Dudok Toon locatie
aanwezigen L.J. (Laurens Jan) Brinkhorst i e.a.
organisatie Jonge Democraten (JD) i

Laurens Jan Brinkhorst is een spraakmakend politicus met een lange staat van dienst. Hij is onder andere Minster van Landbouw, Minister van Economische Zaken en fractievoorzitter voor D66 in de Tweede Kamer geweest. Ook is hij lid geweest van het Europees Parlement, directeur generaal milieuzaken en nucleaire veiligheid bij de Commissie van Europese gemeenschappen en is hoogleraar bij de Universiteit Leiden.

Op donderdag 15 november heeft de JD-Rotterdam de eer hem als gastspreker te verwelkomen. Deze avond zal hij een lezing geven over de (politieke) uitdagingen van de toekomst en over wat er geleerd kan worden van het verleden om deze uitdagingen aan te kunnen. Deze avond is tevens de unieke mogelijkheid om alle vragen te stellen die je hem altijd al hebt willen stellen.

Iedereen is van harte welkom deze activiteit bij te wonen.

Graag tot 15 november!

Inloop: 19:30 uur

Aanvang: 20:00 uur

Afsluitende borrel: 22:00 uur

Deze activiteit is gratis en zonder aanmelden te bezoeken, ook voor niet-leden.


1.

Jonge Democraten (JD)

Deze politieke jongerenorganisatie is verbonden aan D66 i en heeft als doel bij te dragen aan de individuele ontplooiing van alle mensen. De JD is opgericht in 1984 en bestaat uit jongeren tussen de 12 en 30 jaar oud. Met ongeveer 3500 leden is JD één van de grotere politieke jongerenorganisaties in Nederland. De JD heeft tien lokale afdelingen in het land.

2.

Meer over...