Stemming over de VVD-kandidatenlijst begonnen

Met dank overgenomen van M.G.J. (Mark) Harbers i, gepubliceerd op woensdag 7 april 2010, 12:19.

in VVD

De leden van de VVD kunnen tot 15 april stemmen over de kandidatenlijst voor de komende Tweede Kamerverkiezingen op 9 juni. Graag vraag ik hierbij de steun van de VVD-leden voor de volgende vier jaar. Ruim vier maanden ben ik inmiddels lid van de Tweede Kamer. En dat bevalt me uitstekend! Graag ga ik dan ook door, op de manier die mensen hopelijk van mij gewend zijn: met enthousiasme, met passie en met wat Rotterdamse daadkracht.

De eerste maanden sinds 1 december zijn mij goed bevallen. In de Tweede Kamer hou ik me onder andere bezig met Hoger Onderwijs, Cultuur, Wetenschap en Maatschappelijke opvang. Op deze - en andere - onderwerpen moet ook de komende jaren veel moet gebeuren. De kwaliteit van het Hoger onderwijs kan veel beter. De VVD heeft de ideeën om daar een miljard extra voor vrij te maken. En in de culturele sector kunnen we de komende jaren echt de omslag maken van een sector die zichzelf volledig afhankelijk heeft gemaakt van de overheid, naar een sector die zijn waardering en (financiële) ondersteuning meer uit de samenleving haalt.

We hebben als VVD het beste programma voor Nederland in de komende vier jaar (lees hier het nieuwe verkiezingsprogramma). Dat vraagt om politici die er vol voor gaan om daar het maximale resultaat uit te halen. En vooral politici die betrouwbaar zijn, bijvoorbeeld door eerlijk te vertellen dat er de komende jaren ook moeilijke besluiten moeten worden genomen. Daar wil ik mij voor inzetten: ik zou graag die eerste vier maanden willen vervolgen met een nieuwe termijn van vier jaar. VVD-leden, steunt u mij? Alvast hartelijk dank!

Voor vragen, mail mij