33421 NL - Algemene Maatregel van Bestuur (AMvB)
Wijziging van vijf besluiten in verband met aanpassing van de onderwijskerndoelen op het gebied van seksualiteit en seksuele diversiteit

Deze algemene maatregel van bestuur werd door de regering aan de Eerste en de Tweede Kamer voorgelegd in het kader van een zogenaamde nahangprocedure. De wens dat het in de maatregel geregelde onderwerp bij de wet wordt geregeld kon door of namens een van beide Kamers te kennen worden gegeven uiterlijk 29 oktober 2012.

 

1.

Volledige titel

Besluit van 21 september 2012 tot wijziging van het Besluit vernieuwde kerndoelen WPO, het Besluit kerndoelen onderbouw VO, het Besluit kerndoelen WEC, het Besluit kerndoelen WPO BES en het Besluit kerndoelen onderbouw VO BES in verband met aanpassing van de kerndoelen op het gebied van seksualiteit en seksuele diversiteit

2.

Documenten

2 9 oktober 2012, brief, nr. 2     KST334212
Brief regering; Aanbieding onderzoeksrapport 'Sociale onveiligheid van LHB schoolpersoneel en LHB leerlingen'
 

3.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

4.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van PDC Informatie Architectuur.

5.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.