Rutte pakt aan: stem op Arno Rutte!

Met dank overgenomen van A.C.L. (Arno) Rutte i, gepubliceerd op maandag 10 september 2012.

>

Er zijn veel goede redenen om op 12 september op de VVD te stemmen. Omdat de VVD de beste plannen voor Nederland heeft. Plannen die er voor zorgen dat werken loont. Plannen die zorgen voor ruimte om te ondernemen. Plannen die zorgen voor meer banen, zodat er voor iedereen die wil werken ook werk is. Plannen die zorgen voor veiligheid en meer aandacht voor slachtoffers. En plannen die er voor zorgen dat kwalitatief goede zorg voor iedereen betaalbaar en beschikbaar blijft.

Kwalitatief goede en betaalbare gezondheidszorg voor iedereen. Zonder wachtlijsten. Daar zet ík me met hart en ziel voor in. Dat doe ik nu en dat zal ik als kamerlid ook blijven doen. Nederland heeft geweldige gezondheidszorg. Hoge kwaliteit. Nauwelijks wachtlijsten. En iedereen is voor die zorg verzekerd, van bijstandsmoeder tot multimiljonair, van doodziek tot kerngezond.

De kosten van de zorg stijgen snel. Er kan steeds meer en daarom willen we steeds meer. Ook neemt de vraag naar zorg door vergrijzing toe. Het is mijn uitdaging om juist in die ingewikkelde omstandigheden ons prachtige zorgsysteem overeind te houden. Dat kan alleen als we iets meer zelf bij gaan dragen aan de zorg. Dat kan alleen als we kritisch zijn ten aanzien van wat wél collectief betaald moet worden en wat mensen zelf kunnen betalen. En dat kan alleen als we over de lastige dilemma’s in de zorg op een open en eerlijke manier in dialoog blijven met alle belanghebbenden.

Stem daarom op 12 september VVD. Stem daarom op mij, Arno Rutte, lijst 1, nr. 38.